Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’de ne Vedat ölüyor, ne Tahir hapse giriyor, ne de Nefes gidiyor!

Sen Anlat Karadeniz’de ne Vedat ölüyor, ne Tahir hapse giriyor, ne de Nefes gidiyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Atv’nin Çarşamba akşamlarına damgasını vuran dizisi Sen Anlat Karadeniz, bu hafta 25. bölümüyle ekrana gelecek.

Dizinin 25. bölüm 2. tanıtımında, izleyenleri şoke eden sahneler ekrana geldi.

Tahir, Vedat’ı öldürüyor, Nefes’e itiraf ediyor ve gözyaşları içinde birbirlerine veda ediyorlar ve Tahir tutuklanıyor. Sonrasında Saniye’nin beklediği gün geliyor ve Nefes’i Yiğit ile birlikte kapının önüne koyuyor ve arkasından “Sen benim canımı yaktın, dilerim Rabbim de senin canını yaksın!” diyerek ah ediyor, Asiye, Mustafa, Berrak, Yangazlar ve hatta Ceylan bile elleri önlerinde Nefes’e bakıyorlar sessizce. Kimse de itiraz etmiyor!

Bu sahne sizce de biraz fazla değil mi? Yani belki dizinin finaline yaklaşsak olabilecek bir durum gibi görünüyor. Ancak daha sezonun başındayız! Vedat ölse, Tahir hapse girse, olabilecekler aynen böyle. Peki ya sonra ne olacak? 20-30 yıl sonra Tahir hapisten çıkacak ve zaman atlaması yaşayarak Nefes’i bulmasını mı izleyeceğiz? Saniye muhtemelen ölmüş olacak ve daha pek çok şey değişecek.

Sen Anlat Karadeniz'de ne Vedat ölüyor, ne Tahir hapse giriyor, ne de Nefes gidiyor! 7

Pek kimsenin aklına yatar bir durum değil! Ancak fragman o kadar iyi kurgulanmış ki herkesin ağzını açıkta bıraktı.

İlk başka sersemleten fragmanın etkisi geçmeye başlayınca, izleyici de bu durumun pek mantıklı olmadığını anlıyor.

Artık fragman okumayı öğrenmiş bir izleyici var! Her ne kadar kimi şüpheler duysa da genelde bu tür sahnelerin bir araya getirilmesi ya bir rüya sahnesi ya da gerçeğin bir kısmı oluyor. İzleyiciye ters köşe yapılmak isteniyor ama sakin kafayla düşününce herkes bu durumda bir bit yeniği olduğunu anlıyor.

Diziyle ilgili bir duyum almadık evet… Ancak sosyal medyada izleyicilerin paylaştıklarına bakınca, bir kısım takipçinin çoktan durumu çözdüğü anlaşılıyor.

Tahir, Vedat’ı dövdüğü için bir şekilde şikayetle tutuklanabilir ama uzun sürmez muhtemelen. Vedat’ın ölmesi pek muhtemel görünmüyor.

Olay nasıl gelişir bilemiyoruz ama fragmandaki her şeyin gerçek olduğunu da düşünemiyor insan!

Bir şekilde bu durum Tahir’in hayal sahnesi olacak gibi duruyor! Vedat’ı tekme tokat döverken ve onun kışkırtmalarına gelip silahını çekerken muhtemelen son anda kafasından bunlar geçecek. “Eğer Vedat’ı öldürürsem Nefes’ten bir ömür ayrılacağım, cezaevine gireceğim, Nefes ve Yiğit sahipsiz kalacak, annem ilk fırsatta onu evden kovacak, kimse de bir şey yapamayacak!”

Bu bir tahmin tabii ki olacakları 10 Ekim akşamı hep beraber izleyeceğiz.

Sosyal medyada izleyiciler de fragmandaki sahnelerin gerçek olmamasını dileyen mesajlar yayınlıyorlar. Özellikle Nefes’in kanadı kırık bir şekilde o konaktan gitmesine gönülleri razı olmuyor. Büyük bir kısmı da durumu çözmüş görümüyor…

Bakalım olaylar nasıl gelişecek?

İşte 25. bölüm 2. tanıtımı ve izleyicilerin sosyal medyadaki tahminleri: