Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’de Nefes, büyük çıkmazda! Her şey o yanıta bağlı!

Sen Anlat Karadeniz’de Nefes, büyük çıkmazda! Her şey o yanıta bağlı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Atv’nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz’in yeni bölüm tanıtımı olay yarattı! Tahir’in Vedat’ı kaçırmasından sonra olaylar bambaşka bir hale dönüşüyor.

Vedat’ın Tahir’e ne söylediği büyük merak konusu olurken, her ne ile tehdit ettiyse Tahir’in bir anda vazgeçmesi ve Nefes’i Vedat’a karşı savunmasız bırakması anlaşılamadı.

Yeni bölüm tanıtımında ise Nefes’in elinde bir silahla Vedat’ın karşısına çıkmasından sonra olaylar iyice başkalaşacak gibi görünüyor. Nefes’i kendisiyle evlenmeye zorlayan Vedat, başarılı olacak mı izleyip göreceğiz ama Vedat’ın elinde çok sağlam dayanaklar var gibi duruyor.

SEN ANLAT KARADENİZ DİZİSİ TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLA

Vedat’ın kendisine bu kadar güvenerek Nefes’e göz dağı vermesi dikkat çekiyor tanıtımda. Tahir’in hapisten kurtuluşunun kendi elinde olduğunu söyleyen Vedat, Nazar’ın da hayatını mahvetmekle tehdit ediyor. Nefes, bu tehditlere boyun eğecek mi, Vedat’ın elindeki bilmediğimiz koz ne, büyük merak konusu oldu. Vedat, sert bir oyunun başladığının sinyalini veriyor ve Nefes’i evlenmeye zorluyor.

Nefes, Evet derse işkenceler yeniden başlayacak ama Vedat, intikam için  durmayacak! Hayır derse de herkesin hayatını zindan edecek! Şimdi her şey Nefes’in yanıtına bağlı!

İşte olay yaratan o tanıtım: