Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’de Nefes ve Ceylan karşılaştı ama akıllarda bir soru kaldı!

Sen Anlat Karadeniz’de Nefes ve Ceylan karşılaştı ama akıllarda bir soru kaldı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Atv’nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz’in dün akşam yayınlanan 18. bölümüne Nefes ve Ceylan’ın karşılaşması damgasını vurdu.

Nefes’in kızı olduğunu bilmediği Ceylan’la ilk kez göz göze gelmesi, ekran başındakileri de duygulandırdı.

Sosyal medyada sahneyi izlerken ağladıklarını söyleyen izleyenler, bu duygulu karşılaşmayı hiç beklemiyordu. En azından bir kaç bölüm daha geçeceğini sanıyordu ama Tahir, Ceylan’ı tutup kolundan getirdi.

Ancak herkesin aklında şimdi başka bir soru var. Nefes, Tahir’in Ceylan’ın kendi kızı olduğunu söylemediğini öğrenirse ne olacak? Nefes, Tahir’e nasıl bir tepki verecek? Bir anneden bunu saklamak ne kadar doğru?

Tahir mecbur kalsa da bu duruma, sonradan Nefes’le ciddi problem yaşayacakları aşikar.

Vedat’tan akıllıca bir hamle ile Ceylan’ı da almayı başaran Tahir, onu annesine götürdü ama Berrak’ın kızkardeşi olarak tanıttı.

Nefes’e Ceylan’ın kızı olduğunu söylemeyeceği sözünü veren Tahir, hiç olmazsa onu görmesi için başka çıkar yol bulamadı.

Vedat, Yiğit’in imzasının taklit edilerek yurtdışına götürülmesiyle ilgili belgeye sahip olduğunu ve bunun Nefes’i hapse göndermeye yeteceğini söyleyince Tahir razı oldu.

Ekran başında diziyi izleyenler, Tahir’in yine ne yapıp edip Nefes’i kızıyla buluşturmasını büyük sevinçle karşıladı.

Sen Anlat Karadeniz'de Nefes ve Ceylan karşılaştı ama akıllarda bir soru kaldı! 7

SEN ANLAT KARADENİZ TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Sen Anlat Karadeniz’de olayların hızlı bir şekilde ilerlemesi izleyiciyi de mutlu ediyor. Ceylan’ın bir kaç hafta daha annesiyle buluşamayacağını düşünenler, dün akşamki bölümle de yanılmış oldu.

Bu arada Mercan’ın da Nefes’in onunla konuşmasından sonra uyanması dikkat çekti. Mercan kendine geldiğinde yaşadıklarını anlatırsa Vedat’ın işi biter. Bu nedenle senaryoda nasıl bir yol izlenecek, Mercan hafıza kaybına mı uğrayacak, Vedat gerçek ortaya çıkınca nasıl kurtulacak büyük merak konusu oldu.

İki güzel gelişmenin yaşandığı Sen Anlat Karadeniz’in en vurucu sahnesi Nefes ve Ceylan’ın ilk kez karşılaşmasıydı.

İşte o anlar: