Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’de Vedat’a okkalı bir şamar geliyor! Nefes’ten şok sözler!

Sen Anlat Karadeniz’de Vedat’a okkalı bir şamar geliyor! Nefes’ten şok sözler!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/Analiz
ATV ekranlarının sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz’in 27. bölümü 24 Ekim Çarşamba akşamı ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünden 2. tanıtım da yayınlandı.

Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu ve Öykü Gürman’ın oynadıkları dizide, Yiğit’in kaybolması, herkesi perişan etmişti. Hastanede iyileşmeye çalışan Nefes, oğlunun kaybolmasıyla büyük acı yaşıyor ama yeni tanıtımda Yiğit’in sağ salim bulunduğu görülüyor.

Dizinin yeni tanıtımında baba olmak üzerine kurulu anlamlı sözlere, Tahir, Nefes ve Yiğit’in bir aile oldukları anlar eşlik ediyor.

Yeni bölümde, Vedat’ın baba olmanın ne demek olduğunu anlayacağı bir ders bekliyor!

En büyük şoku da Nefes yaşatıyor. Hastaneden çıkan ve eve geri dönen oğlunun kendisine gelmek yerine Tahir’in bacağına sarıldığını görünce ilk şoku yaşıyor.

Sen Anlat Karadeniz'de Vedat'a okkalı bir şamar geliyor! Nefes'ten şok sözler! 7

Tahir’in yanına gelip elini tutan Nefes, “Yıkıyorsun, dağıtıyorsun, bütün gücünü toplayıp yeniden saldırıyorsun ama bunu ayıramıyorsun, asla da ayıramayacaksın” diyerek Vedat’a son oku da fırlatıyor.

Her seferinde başlarına açtığı işlere karşın Yiğit, Nefes ve Tahir’i birbirlerinden uzaklaştırmak yerine, daha da birleştiren ve aile olmanın, birbirlerine sahip çıkmanın anlamını daha da çok yaşatan Vedat, bakalım bu dersten sonra ne yapacak?

İşte 27. bölüm 2. tanıtım:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Vedat’ın kurşunu Tahir’in merhametsizliğinin bedeli olurken, Nefes can çekişiyor. Vedat demir parmaklıklar ardında duvarlara, Tahir Karadeniz’e Nefes diye ağlıyor. Nefes Tahir’in yakarışlarını duyup sevdiğine tekrar yol olacak mı? Bunca işkenceye rağmen hayata tutunmayı asla bırakmamış olan Nefes, bugüne kadar hep başkalarına nefes oldu. Şimdi kim ona nefes olacak, kim can verecek?

Nefes yaşam savaşı verirken Yiğit annesinin zor durumda olduğunu hissetti. Anne ve oğlu birbirine bağlayan kuvvetli bağ Nefes’in hayatta kalmasını sağlarken, Yiğit için de aynı şey geçerli olacak mı?

Ay Işığında Uluyan Kurt, Mavi Tüylü Geyik olmadan hayatta kalmayı başarabilecek mi?