Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’deki o sahne yürekleri yaktı!

Sen Anlat Karadeniz’deki o sahne yürekleri yaktı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Atv’de dün akşam 15. bölümüyle ekrana gelen Sen Anlat Karadeniz dizisinde Nefes ve Tahir arasında geçen duygusal bir sahnede göz yaşları sel oldu.

Evlendikleri gece Tahir’in odasına giden ve ona bir itirafta bulunan Nefes ile Tahir arasında geçen konuşmalar, herkesin yüreğini burktu.

Vedat’ın kendisine yıllar boyunca yaptığı işkencelerin izlerini hala ruhunda ve bedeninde taşıyan Nefes, Tahir’e bir itirafta bulundu.

Sen Anlat Karadeniz'deki o sahne yürekleri yaktı! 8

Gözyaşları içinde bir çocuğu daha olduğunu ve öldüğünü anlatan Nefes’in çocuğunun yaşadığını Tahir biliyordu. Vedat ona, o gemide söylemişti. Ancak Tahir, onu Vedat’ın elinden almayı başaramamıştı.

O anlarda bundan haberi olmayan Nefes ve Tahir arasında geçen konuşmada ilk kez birbirlerine sarılan çiftin arasında geçen konuşma, ekran başındakileri de hüzünlendirdi.

SEN ANLAT KARADENİZ TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Nefes’in ilk kez Tahir’e bu kadar yakınlaştığı o anlarda, diziyi izleyenler de hüzünlendi.

Sen Anlat Karadeniz'deki o sahne yürekleri yaktı! 9

Tahir’in şevkatli ve sevgi dolu hallerine daha fazla karşı koyamayan Nefes, evlendikleri gece Tahir’in odasına giderek ona bir eş olamayacağını ama dizine başını koymasına izin vereceğini söyleyerek de hem Tahir’i hem ekran başındakileri şaşırttı.

İşte Nefes ve Tahir’in ekran başında diziyi izleyenleri de hem sevindiren hem de hüzünlendiren o yakınlaşmaları: