Sen Anlat Karadeniz’den bir oyuncu sessiz sedasız ayrıldı!

13 Ekim 2018 Cumartesi, 12:02
Sen Anlat Karadeniz’den bir oyuncu sessiz sedasız ayrıldı!
Televizyongazetesi/Analiz
Atv ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisinden bir karakter ayrıldı! h

25. bölümü yayınlanan dizide Ulaş Tuna Astepe’nin oynadığı Tahir’in arkasını kollayan bir karakter artık yok!

Kısa süreli bir ayrılık mı, yoksa temelli mi gidiyor bilinmiyor ama Kaleliler’in akrabası olan Mithat Komiser, diziden ayrılıyor.

Vedat’ın ortadan kaybolmasından sonra Tahir ve Mustafa’nın bir şey yapıp yapmadığını soran Mithat, ziyarete geldiğinde aniden tayininin çıkarıldığını anlattı.

Bir şekilde pek çok olaydan vukuatsız çıkmayı başaran Tahir’in eli kolu olan Mithat gidiyor.

Mehmet Çepiç’in oynadığı Mithat Komiser, yeniden ne zaman döner, döner mi henüz belli değil.

Fakat dizinin son bölümünde Vedat’ın kaybolması üzerine Tahir ve Mustafa’ya yolda rastlayan ve onların bir parmağı olup olmadığını soran Mithat, telefondan acil gelen haber ile karakola geri dönmüştü.

Daha sonra Kaleliler’in evine gelen Mithat, Mustafa’ya acilen karakola çağrılmasının nedeninin tayin olduğunu söyledi.

Mithat, Malatya Asayiş’e tayin edildiğini, emekliliğine bir yıldan az bir zaman kala bu tayini anlayamadığını ifade etti ve Vedat’ın bir parmağı olduğunu düşündüğünü söyledi.

Mithat Komiser, “Senin oteli bastığın gün ben Vedat’ın tepesine çökmüştüm. Belki onun parmağı olabilir. Hatırlı dostları vardır belki, ayak altından çekilmem için” dedi.

Bir bölüm daha Mithat Komiser’i görür müyüz bilemiyoruz ancak bu sohbetten sonra gitmek için hazırlanması gerektiğini söyleyip Kaleliler’in evinden ayrıldı.

Böylece, bir karakter daha Sen Anlat Karadeniz’e veda etmiş oldu.

MEHMET ÇEPİÇ KİMDİR?

Mehmet Çepiç, 08 Şubat 1962 yılında Ankara’da doğdu. İlköğrenimini ve liseyi Ankara’da tamamlayan Çepiç, 1980 Yılında Erkan Yücel yönetimindeki Ankara Halk Tiyatrosu kursunu başarı ile bitirip 1981 Yılında ”Fareyi Öldürmek” adlı oyunuyla profesyonel oyunculuk hayatına basladı. 1982 yılında, profesyonel Tiyatro oyunculuğu yaptı. 1982-1990 yılları arasında TRT seslendirme, oyunculuk, sunuculuk yaptı.

Mehmet Çepiç, 1992-1994 yılları arasında Ast. (Salpa). 1995-97 yılları arasında Flash TV, yapımcı, oyuncu olarak çalıştı. 1997 yılında İst. ATV, Kanal D, Show TV, dizi oyunculuğu yaptı.

Mehmet Çepiç, Ballı Pazar ve Pazardan Pazara programları ile 2 kez En iyi sunucu ödülünü aldı. Mint Akademi’de eğitmen olarak oyunculuk dersleri vermektedir.

Mehmet Çepiç, 2014 yılında TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan başrollerde Mehmet Özgür, Onur Tuna gibi oyuncuların rol aldığı Osmanlı dönemini konu alan Filinta isimli tarihi dizide Vardarlı Ömer Ali Paşa’yı canlandırdı.

Son olarak Sen Anlat Karadeniz’de Mithat Komiser rolündeydi.

Filmografisi (Bazıları)

2014 Kod Adı K.O.Z – Tahsin
2014 Filinta : Bir Osmanlı Polisiyesi – Vardarlı Ömer Ali Paşa
2012 Korkma – Kuşçubaşı Eşref
2010-2012 Sakarya Fırat – Kulaksız
2009 Mazi Yarası – Hilmi
2009 Bozkırda Bir Çiçek – Doktor Yalçın
2008 Son Cellat – Avukat
2007 Kod Adı Kaos – Onat
2007 Hakkını Helal Et – Cemil
2004-2008 Büyük Buluşma
2008-2009 Adanalı – Komiser Samet
2002 Berivan – Sinan
1993 Mavi Sürgün
1992 Üç Aşağı Beş Yukarı

irem helvacıoğlu haberleri için

Mehmet Çepiç haberleri için