Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’den gidiyor mu? Osman Sınav, İrem Helvacıoğlu ile ilgili son kararı verdi!

Sen Anlat Karadeniz’den gidiyor mu? Osman Sınav, İrem Helvacıoğlu ile ilgili son kararı verdi!

tarafından ker_def
Her şey O Ses Türkiye’nin yılbaşı özel çekimlerinin yayınlanacağı gün başlamıştı!

Bir kaç gün öncesinden, Sen Anlat Karadeniz’de Nefes’i oynayan İrem Helvacıoğlu’nun da tv8’de yayınlanan programda yer alacağı duyuruldu.

Her yıl farklı ünlü isimleri görmeye alıştığımız O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında, başka dizilerin oyuncuları da sahneye çıkıp şarkı söyledi.

Bu isimler arasında, Sen Anlat Karadeniz’de oynadığı Nefes karakteriyle gündemden düşmeyen İrem Helvacıoğlu da vardı.

Yayına saatler kala, Helvacıoğlu, instagram hesabının story bölümünden yaptığı bir açıklamayla, O Ses Türkiye için kendisinin sahneye çıktığı bölümlerin kesildiğini, yapımcı ile muvafakat sağlayamadıklarını belirtmişti.

İşaret ettiği isim Osman Sınav’dı. O akşam İrem Helvacıoğlu hayranları, heyecanla yayını beklerken gelen bu açıklama çok şaşırtmıştı.

Sen Anlat Karadeniz'den gidiyor mu? Osman Sınav, İrem Helvacıoğlu ile ilgili son kararı verdi! 7

Sonraki günlerde bu durumun sette bir gerginliğe yol açıp açmayacağı merak konusu oldu. Milliyet Gazetesi’nden Ali Eyüboğlu, Osman Sınav ile konuşmuş ve olayın diğer boyutunu öğrenmek istemişti.

Osman Sınav, hem TV8’e hem de İrem Helvacıoğlu’na ihtarname çekip o bölümün yayından kaldırılmasını istediğini belirtmişti.

Konuyla ilgili en merak edilen durum ise tüm bu yaşananlardan sonra İrem Helvacıoğlu’nun dizide kalmaya devam edip etmeyeceği idi.

Sosyal medyada izleyenlerin de sıklıkla sorduğu ve merakla beklediği bu sorunun yanıtı ise Cengiz Semercioğlu’nun Hürriyet gazetesindeki köşesinde ortaya çıktı.

Semercioğlu, Osman Sınav’ın oyuncusunun, hikayenin sihri bozulmasın diye ekrana çıkıp şarkı söylemesini istememesinin normal olduğunun altını çizerek, herkesin merak ettiği o soruyu da soruyor.

“İrem diziden gidecek mi?” sorusunun yanıtlayan Osman Sınav, meseleye noktayı da koymuş oluyor:

“Hayır, o diziden yüzlerce insan ekmek yiyor, böyle bir yanlış hareket nedeniyle herkesin ekmeğiyle oynayamam.”