Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’den müjde geldi! Tahir kurtuldu ama hastanede bir şok yaşanacak!

Sen Anlat Karadeniz’den müjde geldi! Tahir kurtuldu ama hastanede bir şok yaşanacak!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi
ATV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Sen Anlat Karadeniz dizisinin yeni bölümü 23 Mayıs Çarşamba akşamı yayınlanacak.

Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu ve Öykü Gürman’ın oynadıkları dizinin yeni bölümünde, Cemil tarafından vurulan ve bir kulübeye kapatılan Tahir, Nefes’in hiç görmediği kızı Ceylan’ın kapıyı açmasıyla kaçtı. Ancak Vedat’a yakalandı. Yaralı olan Tahir’in öldüğüne Nefes inanmak istemiyor. Ancak Cemil, yerini söylememekte ısrarlı.

Şimdi herkes nefesini tutmuş 18. bölümü beklerken 2. tanıtım geldi. Dizinin yeni tanıtımında Tahir’in kurtulduğu, hastaneye yetiştirildiği ve durumunun iyi olduğunu gören izleyenler rahat bir nefes aldı. Kocasının yanında refakatçi kalan Nefes, onun yanına uzanıp uykuya daldığında beklenmedik bir şey olacak. Mercan’ı öldürmek için hastaneye gelen Vedat, Tahir ve Nefes’i birbirlerine sarılmış uyuyor görünce sinir krizine girip silah doğrultacak.

Şimdi herkes Vedat’ın o silahı ateşleyip ateşlemeyeceğini merak ediyor.

İşte 18. bölüm 2. tanıtımı:

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Tahir’in göğsüne Cemil’in kör mermisi saplanmış kalmıştır. Üstelik Vedat, Cemil’in yarım bıraktığı işi tamamlamak için Tahir’in peşindedir. Denizden gelen kaplan Tahir, Vedat’a karşı ilk kez bu kadar savunmasızdır. Deli Tahir’in akan her damla kanda takati azalırken, ona can olan tek şey, Nefes’e olan sevdasıdır.

Sen Anlat Karadeniz'den müjde geldi! Tahir kurtuldu ama hastanede bir şok yaşanacak! 7

SEN ANLAT KARADENİZ TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Nefes ise şimdi Tahir’den daha delidir. Tahir Kaleli’nin eşinden bekleneceği gibi; dağ gibi ayaktadır. İnandığı tek şeyi herkese haykırır: “Tahir bizi bırakmaz!”

Son nefesiyle kendisini Karadeniz’in serin sularına bırakan Tahir, Nefes’e verdiği sözü tutabilecek midir? Yoksa sonsuza kadar Nefes’siz mi kalacaktır?