Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur bitecek ama o yazılar kalacak! İşte Çukur’a damga vuran o duvar yazıları…

Çukur bitecek ama o yazılar kalacak! İşte Çukur’a damga vuran o duvar yazıları…

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Çukur dizisi, ekranda fenomen bir dizi olmayı çoktan başardı. Dizinin karakterleri ve hikayesinin yanı sıra, duvar yazıları da büyük bir dikkat çekiyor.

Verilen mesajlar duvar yazılarına yansırken, son haftalarda özellikle Otizm ile ilgili farkındalık yaratmaya çalışılan duvar yazıları ön plana çıktı.

Ayrıca dizinin sosyal medya sayfalarından da duvar yazısına kendi yazdıklarını ekletmek isteyenler için çeşitli fırsatlar sunuldu.

ÇUKUR TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Çukur bir gün bitecek ama görünen o ki bu duvar yazıları konuşulmaya devam edecek.

Çukur’un çekimlerinin yapıldığı Balat sokaklarında da bu duvar yazıları hala varlığını koruyor.

Diziyle birlikte adeta turist akınına uğrayan bölgede, Çukur’un duvar yazıları da gelenler tarafından bol bol fotoğraflanıyor.

İşte dizinin dikkat çeken duvar yazılarından bazıları:

 

Çukur bitecek ama o yazılar kalacak! İşte Çukur'a damga vuran o duvar yazıları... 27 Çukur bitecek ama o yazılar kalacak! İşte Çukur'a damga vuran o duvar yazıları... 28 Çukur bitecek ama o yazılar kalacak! İşte Çukur'a damga vuran o duvar yazıları... 29 Çukur bitecek ama o yazılar kalacak! İşte Çukur'a damga vuran o duvar yazıları... 30 Çukur bitecek ama o yazılar kalacak! İşte Çukur'a damga vuran o duvar yazıları... 31 Çukur bitecek ama o yazılar kalacak! İşte Çukur'a damga vuran o duvar yazıları... 32 Çukur bitecek ama o yazılar kalacak! İşte Çukur'a damga vuran o duvar yazıları... 33 Çukur bitecek ama o yazılar kalacak! İşte Çukur'a damga vuran o duvar yazıları... 34 Çukur bitecek ama o yazılar kalacak! İşte Çukur'a damga vuran o duvar yazıları... 35 Çukur bitecek ama o yazılar kalacak! İşte Çukur'a damga vuran o duvar yazıları... 36 Çukur bitecek ama o yazılar kalacak! İşte Çukur'a damga vuran o duvar yazıları... 37 Çukur bitecek ama o yazılar kalacak! İşte Çukur'a damga vuran o duvar yazıları... 38 Çukur bitecek ama o yazılar kalacak! İşte Çukur'a damga vuran o duvar yazıları... 39 Çukur bitecek ama o yazılar kalacak! İşte Çukur'a damga vuran o duvar yazıları... 40 Çukur bitecek ama o yazılar kalacak! İşte Çukur'a damga vuran o duvar yazıları... 41 Çukur bitecek ama o yazılar kalacak! İşte Çukur'a damga vuran o duvar yazıları... 42 Çukur bitecek ama o yazılar kalacak! İşte Çukur'a damga vuran o duvar yazıları... 43 Çukur bitecek ama o yazılar kalacak! İşte Çukur'a damga vuran o duvar yazıları... 44 Çukur bitecek ama o yazılar kalacak! İşte Çukur'a damga vuran o duvar yazıları... 45 Çukur bitecek ama o yazılar kalacak! İşte Çukur'a damga vuran o duvar yazıları... 46 Çukur bitecek ama o yazılar kalacak! İşte Çukur'a damga vuran o duvar yazıları... 47