Ana sayfa Dizi Haberleri Berker Güven’e oyuncu sevgilisinden romantik doğum günü kutlaması!..

Berker Güven’e oyuncu sevgilisinden romantik doğum günü kutlaması!..

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Sezonun en hızlı çıkışını yaparak bir anda zirveye yerleşen dizilerinden birisi olan  Kanal D’nin Üç Kız Kardeş dizisinde ‘Somer’ karakterine hayat veren oyuncu Berker Güven, hem kariyerinde hem de özel yaşantısında güzel günlerden geçiyor.

Yetenekli oyuncunun gönlü, uzun süredir bir başka meslektaşında! Geçtiğimiz sezon Show TV’nin Oğlum dizisi ile ekrana gelen başarılı oyuncu Nihal Yalçın ve Berker Güven, uzun süredir aşk yaşıyor.

İlişkilerini gözlerden uzakta yaşayan çift, sosyal medyada zaman zaman takipçilerine sürpriz yapıp beraber fotoğraflarını paylaşıyorlar.

Ünlü çiftten yeni bir fotoğraf geldi. Nihal Yalçın sevgilisinin doğum gününü sosyal medya paylaşımıyla kutladı.  7 Eylül doğumlu oyuncu Berker Güven geçtiğimiz gün 28 yaşına bastı.

Berker Güven'e oyuncu sevgilisinden romantik doğum günü kutlaması!.. 7

Nihal Yalçın instagram hesabında sevgilisiyle birlikte fotoğrafını paylaşarak, “Sen iyi ki doğmuşsun sevgilim. İyi ki!” notunu düştü.Berker Güven yeni sezonda dram hikayesi ile dikkatleri çeken Üç Kız Kardeş’te ile yeniden ekranlarda olacak. Oyuncu dizide partneri Özgü Kaya ile de güzel bir uyum yakaladı.

İzleyicinin en merakla izlediği hikaye, Somer ve Türkan’ın hikayesi oldu. Annesi tarafından istemediği bir kızla evlendirilen uçarı zengin çocuğu Somer, giderek Türkan’a aşık oldu. İzleyici, Türkan ve Somer aşkını büyük bir ilgiyle izlerken, Türkan’a hayat veren Özgü Kaya ve Somer’i oynayan Berker Güven, ekran çifti olarak birbirlerine de çok yakıştırıldılar.