Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Güner’den acı itiraf! Yıldız’la bizi güldürürken, Züleyha ile içini döktü

Aslıhan Güner’den acı itiraf! Yıldız’la bizi güldürürken, Züleyha ile içini döktü

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Aslıhan Güner, şu sıralar Kuzey Yıldızı isimli diziyle ekranlara geliyor. Dizide Yıldız isimli Karadenizli bir kadını oynayan Aslıhan Güner, hem başarılı oyunculuğu hem de güzelliği ile ekranda göz dolduruyor. Oyuncu, İsmail Demirci ile birlikte başrolünde oynadığı dizideki Yıldız karakteriyle çok sevildi. Aslında annesi Malatyalı, babası Sivaslı olan oyuncunun Karadeniz’i gönülden sevmesi dışında bir bağı yok ama yine de Ordu’da çekilen dizide başarılı bir performansla herkesi Karadenizli olduğuna çoktan inandırdı.

Proje için saçlarını kızıla boyayan oyuncunun bu hali, hayranlarının da beğenisini kazanıyor. Mavi gözlü oyuncunun kırmızıya yakın saçları da ekranda ona bambaşka bir hava veriyor. Muhtemelen Yıldız karakteri ve Kuzey Yıldızı dizisi, Aslıhan Güner’in kariyerinde önemli bir yere sahip.

Aslıhan Güner, Mart ayında yaşanan karantina süreciyle ara verilen dizi için Mayıs ayında yeniden Ordu’ya dönmüştü. Tüm ekip ve oyuncuların hazır bulunduğu çekimler başlamış ve dizinin yaz sezonunda devam etmesi öngörülmüştü. Ancak beklendiği gibi olmadı ve reytingler düşük gelince diziye sezon arası verildi.

Bu dönemde Aslıhan Güner, TRT1 için çekilen ve Bayram’da yayınlanan Hanımağanın Gelinleri isimli bir televizyon filminde rol aldı. Defne isimli bir arkeoloğu oynadı oyuncu. Çekimler Balıkesir’de yapıldı ve biter bitmez de oyuncu tatile çıktı.

Fakat tatilinin ilk günlerinde babasını kaybettiğini öğrendi oyuncu. Ağustos ayının başında yaşanan bu vefat ile birlikte Aslıhan Güner de zor günler geçirdi. Ancak bir kaç hafta içinde yeniden Ordu’ya dönerek Kuzey Yıldızı dizisinin çekimlerinde rol aldı.

Aslıhan Güner’in çok fazla gündeme gelmeyen bir projesi daha oldu bu sıralarda. Oyuncu, eşi ve meslektaşı Mert Kılıç ile Komutan isimli bir filmde rol aldı. Filmle ilgili çok fazla ayrıntı yok ama oyuncunun o filmde Züleyha isimli bir karakteri oynadığı da kendi paylaşımlarında öne çıkmakta.

Aslıhan Güner, babasının kaybettikten bir süre sonra yaptığı paylaşımda Züleyha karakterinin yaşadığı acıyı kendi acısı olarak yorumlamış ve içindeki duyguları da onunla ortaya çıkarma fırsatı bulduğunu anlatmıştı.

Benzer bir paylaşım daha yapan Aslıhan Güner, her ne kadar babasının vefatından sonra Yıldız karakteri ile ekranda izleyenlere gülümseten anlar yaşatsa da içini de Züleyha karakteri ile döktüğünü aşağıdaki satırlarla anlatıyor…

@komutan.filmi Züleyha.. ????
Benim kalbimi en acıtan,acımı en iyi yansıtabildiğim karakter oldun.
Olmasaydın nasıl akıtırdım acımı toprağa?
“İyi ki geçiyorsun zaman… Ya acının derinime işlediği bir anda donsaydın.”
Mevlana Celaleddin Rumi

Aslıhan Güner'den acı itiraf! Yıldız'la bizi güldürürken, Züleyha ile içini döktü 7