Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’e Nefes’in gerçeği öğrendiği anlar damga vurdu

Sen Anlat Karadeniz’e Nefes’in gerçeği öğrendiği anlar damga vurdu

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
İrem Helvacıoğlu ve Ulaş Tuna Astepe’nin başrolünde oynadıkları Atv’de yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisi 21. bölümle ekrana yaz arası verdi.

Sezon finalinde Nefes ve Yiğit’i, arkadaşı Ali ile birlikte daha güvende olmaları için Rusya’ya kaçırmaya karar veren Vedat, kendisi de ağbisi Mustafa’ya kurulan komployu ortaya çıkarıp sonra gitme kararı aldı.

Nefes’in gözyaşları içinde kalması ve bu kaçışı istememesine karşın Tahir ısrar etti.

Sonunda gemide Nefes’i Rusya’ya kaçıracak kişilerin gelmesini beklerken Vedat ortaya çıktı. Yere benzin dökerek gemiyi ve herkesi yakmakla tehdit etti.

Sen Anlat Karadeniz'e Nefes'in gerçeği öğrendiği anlar damga vurdu 7

Bu sırada Nefes’e Ceylan’ın kendi kızı olduğunu ve Tahir’in de bunu bildiğini söyledi.

SEN ANLAT KARADENİZ TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Nefes, bu sözlere inanmak istemedi. Ancak Tahir’den de olumsuz bir yanıt almayınca doğru olduğunu anladı.

Doğumda öldü sandığı kızının Ceylan olduğunu öğrendiği anlarda Nefes, kulaklarına inanamadı. Yaşadığı şoku üzerinden atamadan Vedat, Tahir’in el ve ayaklarını Nefes’e bağlattı ve onu gemiden itmeye zorladı.

Nefes, çocuklarıyla kendisini tehdit eden Vedat’ın istediğini yapmak zorunda kaldı. Ceylan gerçeğinin şokunu henüz atlatamadan Tahir’in denize düşmesiyle çığlık çığlığa kaldı.

Ekran başında diziyi izleyenlerin büyük heyecan yaşamasına neden olan o anlar, dizisinin sezon finalinin son sahnesiydi.

İşte o sahne: