Ana sayfa Sosyal Medya Sen Anlat Karadeniz’in başına gelenin aynısı, Mucize Doktor’da da yaşandı!

Sen Anlat Karadeniz’in başına gelenin aynısı, Mucize Doktor’da da yaşandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mehmet Ali Nuroğlu’nun dizide başına gelenlerin aynısını Özge Özder ve Merve Dizdar da yaşadı! Sen Anlat Karadeniz dizisi 3.sezonun başındayken ekran ömrünü tamamladı. Dizinin hatırlanan karakterlerinden birisi de Vedat. Mehmet Ali Nuroğlu’nun canlandırdığı Vedat öyle kötülükler yaptı ki, bir dönem Türkiye hep onu konuştu. Dizinin bitmesinden bu yana uzun süre geçti ama hala Sen Anlat Karadeniz gündemde yer bulabiliyor.

Mehmet Ali Nuroğlu da diziye finalden çok önce veda etmesine rağmen, başına gelenler meslektaşları arasında unutulmuyor. Yer aldıkları Mucize Doktor dizisinde kötü olarak ifade edilen karakterleri canlandıran Özge Özder ve Merve Dizdar, aynı Mehmet Ali Nuroğlu’nun yaşadıklarını yaşıyor.

İzleyicilerin bazıları kurgu ile gerçek hayatı ayırmamakta ısrar ettiği için sosyal medyada bunun yansımaları görülüyor. Bir dönem Mehmet Ali Nuroğlu, sosyal medyada linç edilmişti. Benzer durumları şimdi de Özge Özder ve Merve Dizdar yaşadıklarını belirten yorumlarda bulundu.

Sen Anlat Karadeniz'in başına gelenin aynısı, Mucize Doktor'da da yaşandı! 8

İki ünlü isim youtube sohbetinde buluştu. Kötü olarak tarif edilen karakterleri oynamanın ne kadar zevkli olduğunu anlatan Özge Özder, Mehmet Ali Nuroğlu’nun başına gelenleri gülerek anlattı.

Bir takipçisinin kendisine yazdığı yorumu unutmayan Özge Özder, “Geçen gün bana ne yazmışlar, ‘Abla herkesin takipçileri tavan yapıyor, ama hep kötü karakteri oynayanlar daha az takip ediliyor. Aslında buna kafaya takma’ demek istiyor. Çok komiğime gitti. Seni linç ediyorlar. Oynarken keyif aldığım roller, kötü diye adlandırılan roller” açıklamasını yaptı.

Özge Özder, bir döneme damga vuran Vedat karakterini canlandıran Mehmet Ali Nuroğlu’nun başına gelenleri hatırlattı.

Ünlü oyuncu, “Sen Anlat Karadeniz ortalığı yıktı bir dönem biliyorsun. Oranın baş kötüsü Mehmet Ali Nuroğlu. Bir bakıyorsun çocuğu geçekten takip etmek bile istemiyorlar. Linç ediyorlar” diyerek aynı şeyi şimdi kendisinin de yaşadığını anlattı.

Sen Anlat Karadeniz'in başına gelenin aynısı, Mucize Doktor'da da yaşandı! 9

Kötü olarak tarif edilen bir karakteri oynamanın çok sevkli olduğunu anlatan Merve Dizdar da izleyicilerin hikayedeki karakterleri fazlasıyla ciddiye almasını anlayamıyor.

Merve Dizdar, “Bizde çok ciddiye alınıyor Özge, şaka maka değil. Çok tatlı, acayip bir şey. Kötü rol muazzam bir şey. Bence her oyuncunun bir kere oynaması gereken muazzam bir şey” diye konuştu.

İzleyicilerin ekranda kötü olarak gördüğü isimleri sosyal medyada görmek istemediğini anlatan Özge Özder: “Seyirci için artık instagram’da sıfatımızı göresi yok. ‘Bir de bunu instagram’da mı göreceğim’ diye… Çok ciddiye alıyorlar bunu” dedi.

Sezonun en başarılı dizisi olan Mucize Doktor’da Kıvılcım karakterini canlandıran Özge Özder ile Damla karakterine hayat veren Merve Dizdar, kötü olarak tarif edilen bir rolü canlandırdıkları için sosyal medyada ciddi tepkiler almıştı. Bu durumu gülerek anlatan oyuncular, izleyicilerin dizileri fazlasıyla ciddiye almasına anlam veremiyor.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz.