Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’in Hazan’ı Gülper Özdemir’e izleyici kızıyor ama o çok mutlu!

Sen Anlat Karadeniz’in Hazan’ı Gülper Özdemir’e izleyici kızıyor ama o çok mutlu!

tarafından zk zk

Tutsak dizisindeki başrolünün ardından, Berkay Hardal ile Meleklerin Aşkı dizisinde oynayan Gülper Özdemir, bir kaç bölüm önce Sen Anlat Karadeniz dizisine Hazan karakteriyle girmişti.

Televizyongazetesi/Detay – Hazan’ın gelmesiyle birlikte dizinin takipçileri ilginç bir tavır almış ve Nefes’in diziden çıkacağı, Tahir’in Hazan ile yakınlaşacağı tahminlerini yaparak, bu karakteri sevmemişti.

Hazan’ın başına gelenler, yaşadığı zor hayata karşın karakteri benimsemeyen izleyici, her bölümde sosyal medyadan istemediklerini söylemeye devam ediyorlar.

Ancak Gülper Özdemir’in oynadığı Hazan’ın kolay kolay diziden çıkacağı yok!

Sen Anlat Karadeniz'in Hazan'ı Gülper Özdemir'e izleyici kızıyor ama o çok mutlu! 7

Ünlü oyuncu, dizinin kadrosuna dahil olmaktan hayli mutlu! Dizi TV’ye bir röportaj veren Özdemir, “Çok güzel bir ekiple çalışıyorum ve bunun Trabzon’da çekilmesi zaten ayrı bir heyecan katıyor” diye konuştu.

Daha çok ninesini oynayan Ruçhan Çalışkur ile sahneleri olan Gülper Özdemir, böyle usta bir isimle oynamaktan çok mutlu olduğunu da şu sözlerle ifade ediyor:

“Ekip muhteşem gerçekten, yönetmenlerimiz, oyuncularımız… Şu anda daha çok Ruçhan abla ile sahnelerimiz oluyor. Dünyalar tatlısı bir kadın. Zaten sette de onu ‘nenem, nenem’ diye seviyorum. Şanslı hissediyorum kendimi.”