Ana sayfa Güncel Haberler Sen Anlat Karadeniz’in Mustafa’sı Sinan Tuzcu sen neymişsin böyle!

Sen Anlat Karadeniz’in Mustafa’sı Sinan Tuzcu sen neymişsin böyle!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Sinan Tuzcu, 2 sezondur atv ekranında fırtına gibi esen Sen Anlat Karadeniz dizisinde Mustafa karakterine hayat vermekte.

Başarılı oyunculuğu ile dikkatleri çeken Sinan Tuzcu’nun oyunculuğu kadar yazarlığı da bilinir. Yazdığı tiyatro oyunları halen sahnelenmektedir.

Sinan Tuzcu, yeni kitabı “Aşkın Kursağında Kalan” isimli kitabını instagram hesabında tanıttı.

İşte Tuzcu’nun paylaşımı:

“Kısacık bir haber. Noktalı isimler. Yarım kalan bir öykü. Neden? Korkudan, cehaletten, sosyal baskılardan. Vildan yok artık. Gitti. Ondan bize okuduğunuz kırık dökük “öykü” kaldı. Adının “Bizim Aile” olması tesadüf değil. Vildan bizi anlatmış. Yalın, gerçek. Kendini ve acısını öykünün içindeki on cümleye saklamış, gerisi biz. Yarım kalmış olan onun öyküsü. Vildan yarım kaldı. Yaşayamadı.

Ürkek bir bakış, dolmuşta önden arkaya para uzatırken gördüğünüz ağlamaktan kızarmış gözler, elin üstüne çizilmiş siyah bir nokta, komşudan duyduğunuz çığlıklar, trafikte arabanın içinde tokat yediğini gördüğünüz bir kadın, hepsi bir yardım çığlığı. Biz duymadığımız, umursamadığımız sürece havada asılı kalacaklar. Biz sustuğumuz sürece Vildan gibi yitip gitmelerine göz yummuş olacağız. Oysa tek yapmamız gereken sormak, “İyi misiniz?” diyebilmek bir insanın hayatını kurtarmak için yeterli bir soru. Bu soruyu sormaktan korkmamak, işte o çok büyük bir yürek, tertemiz bir vicdan gerektiriyor. Şimdi sorun kendinize, “Korkuyor musunuz?” “ ( Aşkın Kursağında Kalan – ‘Bizim Aile’ -VİLDAN. @inkilapkitabevi 2019

Sen Anlat Karadeniz'in Mustafa'sı Sinan Tuzcu sen neymişsin böyle! 7