Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sen Anlat Karadeniz’in Nefes’i İrem Helvacıoğlu hakkında çok az bilinen gerçek!

Sen Anlat Karadeniz’in Nefes’i İrem Helvacıoğlu hakkında çok az bilinen gerçek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Analiz –Son yılların en beğenilen isimlerinden birisi İrem Helvacıoğlu… Nefes karakteri ile birçok kişinin dikkatini çeken Helvacıoğlu, aslında uzun yıllardır ekranda yer almaktaydı. Ancak Nefes karakteri oyuncu için adeta bir dönem noktası oldu.

Helvacıoğlu hakkında az bilinen bir gerçek var… İlk olarak 2011 yılında Narin karakteri ile ilk kez Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisinde izledik. Pek de dikkat çekmemişti…

Bilenler bilir, sonrasında Muhteşem Yüzyıl Kösem’de Nurbahar Hatun rolüyle ekrana geldi.

NEREDEYSE OYUNCULUĞU BIRAKIYORDU!

Sen Anlat Karadeniz'in Nefes'i İrem Helvacıoğlu hakkında çok az bilinen gerçek! 9

Daha sonra başka dizilerde de oynadı ama asıl şöhretini Sen Anlat Karadeniz’e borçlu. Hatta diziden teklif gelmeden bir süre önce artık oyunculuk yapamayacağını düşünüp Ankara’ya geri dönmeye karar vermiş. Osman Sınav’dan teklif gelince de hayatı bir anda değişmiş…

Ulaş Tuna Astepe ile birlikte oynadığı Atv’nin Sen Anlat Karadeniz dizisindeki Nefes, muhtemelen oyunculuk kariyerinde onun için hep bambaşka bir yerde duracak.

Osman Sınav’ın ilk kez baş rol verdiği oyuncu, Nefes ile birlikte artık başka türlü bir nefes alıyor!

Bu çıkarımı biz yapmıyoruz tabii ki… İrem Helvacıoğlu’nun kendisine ait.

VEFALI KİŞİLİĞİ İLE BİLİNİYOR

Sen Anlat Karadeniz'in Nefes'i İrem Helvacıoğlu hakkında çok az bilinen gerçek! 10

Helvacıoğlu, Nefes karakterinden sonra oyunculuk konusunda kendisinden nelerin çıkabileceğini, daha fazla ne yapabileceğini gördüğünü röportajında anlatmıştı.

Nefes karakterinin kendisine çok şey kattığını, çok şey öğrendiğini ve bu deneyimlerinde ekip arkadaşlarının, yönetmen ve oyuncu arkadaşlarının da katkılarının fazla olduğuna vurgulayan Helvacıoğlu, vefalı kişiliği ile de beğeni topluyor.

Helvacıoğlu, “Benim için çok büyük bir adım oldu. Gelecek için de bir sürü şey değişti belki de… Ama bu ilk, Nefes’le oldu…” diyerek de Sen Anlat Karadeniz dizisinin hayatındaki önemine işaret ediyor.

SOSYAL SORUMLULUK DUYGUSU YÜKSEK

Sen Anlat Karadeniz'in Nefes'i İrem Helvacıoğlu hakkında çok az bilinen gerçek! 11

İrem Helvacıoğlu,sosyal konulara duyarlılığı ile de dikkat çekmekte.

Gizliden gizliye yardımlarda bulunduğu, hayatına dokunduğu birçok kişi de var.

Bir Dileğim Var isimli dernekle ilgili yaptığı paylaşımlarla dikkatleri çeken oyuncu, dernek aracılığıyla Derin isimli minik hayranı ile de tanışmak için evine kadar gitmişti.

Yaşama tutunma mücadelesi veren Derin ile iyi bir iletişim kuran Helvacıoğlu, minik hayranına hediye de getirmiş ve onu çok mutlu etmişti.

İrem Helvacıoğlu,sadece oyunculuğu ile değil kişiliği ve sosyal konulara duyarlılığı ile de hayranları tarafından çok beğeniliyor.