Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’in Nefes’i İrem Helvacıoğlu’nun kaç yaşında olduğunu biliyor musunuz?

Sen Anlat Karadeniz’in Nefes’i İrem Helvacıoğlu’nun kaç yaşında olduğunu biliyor musunuz?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Daha önce rol aldığı dizilerde çok fazla ön plana çıkmayan İrem Helvacıoğlu, atv’de geçtiğimiz sezon başlayan Sen Anlat Karadeniz ile bir anda gündeme oturdu.

Genç oyuncu, yıldızını parlatan dizide oynadığı Nefes karakteriyle, adeta fenomen oldu.
Hayran sayısını çoğaltan ve büyük dikkat çeken oyuncu hakkındaki detaylardan birisi de aslında çok genç bir yaşta olması.

İrem Helvacıoğlu, 2 Şubat 1990 yılında Almanya’da dünyaya gelmiştir. Aslen Ankara’lı olan oyuncu uzun yıllar Almanya’da kalmıştır.

Helvacıoğlu’nun dizideki partneri Ulaş Tuna Astepe ise İrem Helvacıoğlu’ndan sadece 2 yaş büyük. 30 yaşında olan Astepe ile ekran partneri olarak çok yakıştırılan İrem Helvacıoğlu’nun ailesi Ankara’da yaşıyor. Helvacıoğlu, ilk dizi deneyimini de Ankara’da çekilen ve yayınlandığı dönemlerde çok dikkat çeken Behzat Ç. dizisi ile yaptı.

Sen Anlat Karadeniz'in Nefes'i İrem Helvacıoğlu'nun kaç yaşında olduğunu biliyor musunuz? 7

Peki kimdir İrem Helvacıoğlu? Hangi yapımlarda rol almıştır?

İrem Helvacıoğlu, oyunculuğa ve tiyatroya olan ilgisi sayesinde Türkiye’ye dönüşünün ardından Müjdat Gezen Sanar Merkezinde Konservatuar eğitimi almıştır. Eğitimi tamamlamasının ardından oyunculuğa ilk adımı Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi aslı dizi ile atmıştır. Buradaki performansından dolayı oldukça beğenilen güzel oyuncu ardından Muhteşem Yüzyıl, Kurtlar Vadisi Pusu, Güneşin Kızları dizilerinde de rol aldı. Helvacıoğlu,2016 yılında No: 309 dizisinde Pelin Su karakteri ile izleyici karşısına çıkmıştır.

İrem Helvacıoğlu, şimdilerde ATV ekranlarının iddialı dizisi Sen Anlat Karadeniz de Nefes karakterini canlandırıyor. Nefes, 24 yıllık hayatında, daha adına yakışır bir tek nefes bile almayı başaramamış, acısını saklayan, dayanıklı müdanasız, inatçı, başı dik bir kadın rolünü canlandırmaktadır.

İrem Helvacıoğlu’nun oynadığı diziler;

Behzat Ç .BirAnkara Polisiyesi

Muhteşem Yüzyıl

Kurtlar Vadisi Pusu

Güneşin Kızları

Sen Anlat Karadeniz