Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’in Vedat’ı Mehmet Ali Nuroğlu’na tehdit üzerine tehdit!

Sen Anlat Karadeniz’in Vedat’ı Mehmet Ali Nuroğlu’na tehdit üzerine tehdit!

tarafından ker_def
Ünlü oyuncuya tehdit mesajları yağıyor!

Tecavüz ve şiddet sahneleriyle eleştirilen Sen Anlat Karadeniz’de rol icabı eşini döven başrol oyuncusu Mehmet Ali Nuroğlu’na sosyal medyadan demediklerini bırakmadılar.

ATV ekranlarında geçen hafta ilk bölümünün yayınlanmasının ardından dizideki kadına şiddet sahneleri büyük tepki çekmişti. Kadına şiddete karşı duyarlılık sergilemek amacındaki dizinin yayından kaldırılması için CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, kadına şiddeti meşrulaştırdığı gerekçesiyle RTÜK’ü göreve çağırarak dizinin yayından kaldırılmasını istemişti.

Dizideki şiddet sahneleri herkesi ayağa kaldırdı. Ancak bir kısım izleyiciler de gerçek hayatta da yaşanan bu şiddet görüntülerinin olumlu yansıma yapacağını düşünmekte… Dizinin 31 Ocak Çarşamba akşamı ekrana gelen bölümünde ise tecavüz sahnesi var ve şiddet de içeren bu sahneye yönelik nasıl tepkiler geleceğini de önümüzdeki günlerde göreceğiz.

Dizide en çok tepki gösterilen isim ise Vedat karakterine hayat veren Mehmet Ali Nuroğlu… Başarılı oyuncu kendisine farklı bir rol teklifi yapılmasına karşın Vedat’ı özellikle seçtiğini belirtmişti.

“G.TÜNE TEKMEYİ BASARIM”

Rolü gereği eşini dövmesi istenen oyuncu Mehmet Ali Nuroğlu’na izleyiciler sosyal medyadan demediklerini bırakmadı. Nuroğlu, kendisine gelen mesajı Instagram’dan paylaştı. İzleyicilerden birinin, “O kadına bir daha vurursan g.tüne tekmeyi basarım. Y.vşak” yazdığı görüldü.

Sen Anlat Karadeniz'in Vedat'ı Mehmet Ali Nuroğlu'na tehdit üzerine tehdit! 7