Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’in yeni tanıtımını izleyenler gözlerine inanamadı!

Sen Anlat Karadeniz’in yeni tanıtımını izleyenler gözlerine inanamadı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Atv’nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz’in 29 bölüm 2. tanıtımı yayınlandı. 7 Kasım Çarşamba akşamı ekrana gelecek olan yeni bölümde Tahir, Nefes’e evlenme teklif edecek.

Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu ve Öykü Gürman’ın oynadıkları dizide, izleyicilerin uzun süredir bekledikleri mutlu anlar gerçek oluyor. Yiğit’in velayetini almak için Tahir ile evlenmişti Nefes. Biraz da zoraki bir evlilikti.

Ancak bu kez Tahir, Nefes’i romantik bir yemeğe götürüyor ve tek taş yüzüğü masaya koyup,  Nefes’e ‘Benimle yeniden evlenir misin’ diye soracak.

Yiğit, Tahir’e artık ‘baba’ derken, izleyicilerin uzun süredir bekledikleri bir mutlu ana da 29. bölümde şahit olacağız.

Romantizm rüzgarlarının estiği yeni tanıtımı izleyenler büyük bir şok yaşadı. Tahir ve Nefes’in öpüştüğü 2. tanıtım, izleyicileri de şaşkına uğrattı.

Sen Anlat Karadeniz'in yeni tanıtımını izleyenler gözlerine inanamadı! 7

İkilinin yeni bölümdeki romantik halleri, havai fişeklerin gölgesindeki öpüşme sahneleri, dizinin müdavimlerini hayli mutlu etmiş görünüyor. Sosyal medyadan ‘İnanamıyorum, tansiyonum düştü, ben ne izledim, yaşıyor muyuz’ şeklinde yorumlar yapan izleyenler, şimdi yeni bölümü heyecanla bekliyor.

İşşte 29. bölüm 2. tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Yiğit’i kaybeden Nefes umudunu yitirmek üzereyken elinden Tahir tutar. Nefes’e kim olduğunu hatırlatan Tahir, karısını tekrar ayağa kaldırabilecek mi? Oğlum dediği Yiğit’i Vedat’ın elinden kurtarabilecek mi?

Yiğit, Vedat karşısında güçlü durmaya çalışırken Vedat’ın sabrını zorlar. Vedat oğluna yaklaşmak için her yolu denerken Yiğit baba olarak kendine çoktan Tahir’i seçmiştir.

Nefes’i oğlunun yokluğuyla sınayan Vedat, onu sonucunu bildiği bir tercihe zorlar. Tahir mi Yiğit mi diyen Vedat, Nefes’i elde etmeyi başarabilecek mi?