Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisinde bir ayrılık yaşandı, kasvet gitti yerine güneş açtı!

Sen Çal Kapımı dizisinde bir ayrılık yaşandı, kasvet gitti yerine güneş açtı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamlarının sevilen dizilerinden Sen Çal Kapımı, 2020 yılını kasvetli bir havada kapatmıştı. Dizide Serkan ve Eda karakterlerinin hüzünlü halleri izleyicileri fazlası ile sıkmıştı. Balca, Semiha ve Prens Seymen gibi karakterlerin gelişi de diziye istenilen ivmeyi veremdi.

İlayda Çevik, Ayşegül İşsever ve Mert Öcal’ın diziye katılması önemliydi ama hikayede hep olumsuzlukları temsil ediyorlardı. Ancak dizinin hayranları ekran başına geçtiğinde hüzün ve olumsuz sahneleri değil, sevinci, eğlenceyi ve aşkı görmek istiyordu. 2020 yılının son günlerinde senarist Ayşe Üner Kutlu’dan gelen ayrılık mesajı dikkat çekmişti.

Kutlu, “Bu gece itibarıyla ekibimle SÇK’ya veda ediyoruz. Başta yapımcım Asena Bülbüloğlu olmak üzere tüm MF çalışanlarına, pandemi döneminde mucizeler yaratan prodüksiyon ve reji ekibine, başta Hande Erçel ve Kerem Bursin olmak üzere karakterleri hayallerimizin ötesine taşıyan tüm oyuncularımıza, özverisi ve yeteneğine hayran olduğumuz Altan Dönmez’e, ve Orkun Çatak’a, sevgili Yusuf Pirhasan’a, kamera arkasındaki tüm gizli kahramanlara, ve bu dünyayı ilk adımı birlikte attığımız Ender Mıhlar’a ekibim adına teşekkür ediyorum” diyerek de hoş bir veda mesajı paylaşmıştı.

Sen Çal Kapımı dizisinde bir ayrılık yaşandı, kasvet gitti yerine güneş açtı! 4

Dizinin Aralık ayındaki halinden Ocak ayındaki haline müthiş bir dönüş yaşanması da yeni senaryo grubunun marifeti oldu. Kasvetli hava ortadan kayboldu.Karabulutların yerine güneş açtı. Eda ve Serkan aşkı kanatlandı, onları engellemeye çalışan kötü olarak nitelendirilen karakterler geri plana itildi.

İşte bu ortamı oluşturanlar yeni senaryo grubuydu. Günsu Teker, Fikret Bekler, Kerim Ceylan ve Elif Özsut’un yönetimine geçen senaryonun eğlenceli bir hale gelmesi dizi hayranlarını yeniden ekrana çekmeye başladı. Bir hayli düşüş yaşayan reytinglerin toparlanmaya başlamasının altında da aslında bu değişim yatıyor.

Sen Çal Kapımı ailece insanların izleyebildiği nadir eğlenceli, romantik bir dizi. Ancak bu dizide izleyiciler fazlasıyla dram ve acı, entrika görmek istemiyor. Daha çok aşk ve eğlenceyi görmeyi arzu ediyor. İşte bu nedenle de yeni senaryo ekinin oluşturduğu yeni hikaye düzeni daha da çok ilgi çekeceğe benziyor.

İşte dizinin 23 Ocak Cumartesi akşamı yayınlanacak 28. bölüm fragmanı, işte eğlenceli ve sıcacık sahneler: