Ana sayfa Dizi Fragmanları Altan Erkekli’nin katıldığı Payitaht Abdülhamid eleştiriler altında yolunda yürüyor!

Altan Erkekli’nin katıldığı Payitaht Abdülhamid eleştiriler altında yolunda yürüyor!

tarafından ker_def

Bugüne kadar birçok dizide izlediğimiz usta oyuncu Altan Erkekli artık TRT1 dizisi Payitaht Abdülhamid’de izleyicilerin karşısına çıkmaya başlayacak. 5. sezonu devam eden dizinin 22 Ocak Cuma akşamı 135. bölümü ekrandaki yerini alacak. Geçtiğimiz hafta diziye yönelik tepkiler artmıştı. Özellikle Osmanlı İmparatorluğu döneminde Girit’in kaybedilmesi ile ilgili sahnelerde Sultan Abdülhamid’in rolünün farklı şekilde yansıtılması nedeniyle sosyal medyada birçok kişi tarafından eleştirilmişti.

Payitaht Abdülhamid, gerçeklerle pek de örtüşmeyen senaryo sunması ile yoğun şekilde eleştirilen alıyor ama hatırlatmakta fayda var. Bu yapım bir dizi, bir belgesel değil. Yani tarihsel olaylarla birebir ilerleyecek diye bir duruma da yok. Tamamen kurgusal bir yapım olduğu için bu tür eleştiriler de genelde havada kalıyor. Dizi yoluna devam ediyor ve 135. yeni bölümde de Haremde kılıçlar çekiliyor..

TRT1 ekranlarında yayınlanan, Cuma akşamları izleyenlerini ekran başına kilitleyen dönem dizisi Payitaht Abdülhamid, usta oyuncu Altan Erkekli’nin bu hafta diziye Ernest Cassel karakteriyle dahil olacağı yüz otuz beşinci bölümüyle ekranlara geliyor. Daha önce de diziye Vildan Atasever, Saliha Sultan karakteri ile katılmıştı. Her bölümü merakla ve heyecanla beklenen dizinin bu hafta yayınlanacak olan yeni bölümünde neler olacak? İşte tüm detaylar ve 135. bölüm fragmanı:

Altan Erkekli'nin katıldığı Payitaht Abdülhamid eleştiriler altında yolunda yürüyor! 7

Duyun-u Umumiye’ye olan borçların biteceğini söyleyen Abdülhamid, planını saklı tutar. İngiltere ise bu sefer kozunu büyük oynar. Ünlü banker Ernest Cassel artık payitahttadır. Saray tarafından görevlendirilen Eşref Aziz, bugüne kadar hiç duymadığı gizli bir örgütle karşılaşır. Kaşgarlı Nadir Bey’i ise büyük bir sürpriz beklemektedir.

Naime ve Aliye, Saliha Sultan’a tuzak kurarken Stefano da onları kendi tuzağına düşürmüştür. Emsal, Saliha Sultan’ın başına gelenler için Naime’den şüphelenir. Aradığı kanıtı da bulunca haremde artık kılıçlar çekilir.

Payitaht Abdülhamid, yeni bölümüyle 22 Ocak Cuma saat 20:00’de, TRT1’de…