Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisinde bir konuda fena saçmaladılar ama izleyici katlanacak artık!

Sen Çal Kapımı dizisinde bir konuda fena saçmaladılar ama izleyici katlanacak artık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamları izleyicilerle buluşmaya devam eden Sen Çal Kapımı dizisinin ekranda kalması için ekip yoğun bir çaba sergiliyor. Dizinin zaman zaman düşük gelen reytingleri final endişesinin de yaşanmasına sebep oluyor. Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin iyi uyumu ve güçlü enerjileri ile ayakta kalan dizinin, hikayesinde ise zaman zaman absürtlükler yaşanıyor.

İzleyiciler de ekranda izlenebilecek eğlenceli romantik komedilerin az olması sebebiyle, senaryodaki bu saçmalama durumlarına pek de takılmadan, dizinin keyiflendiren yönlerini dikkate alıyor. Sen Çal Kapımı’nın 29.yeni bölümü öncesinde yayınlanan fragmanlarda Serkan Bolat’ın uçağı ile kaybolması ve sonrasında uçağın düştüğünün kesinleşmesi ama Serkan’ın ortadan kaybolması gibi bir durum yaşanacak. Ardından da aylar sonra Serkan, Selin ile el ele tutuşarak yeniden dönecek. İşte bu gelişmeler de fragmanlar yayınlanınca izleyiciler tarafında eleştiri bombardımanına tutulmuştu.

Sen Çal Kapımı dizisinde bir konuda fena saçmaladılar ama izleyici katlanacak artık! 9

Dizinin hayranları Eda ve Serkan aşkını izleyeceklerini düşünürken, senaristler yine numaralarını yapmış ve bu ikiliyi bir şekilde ayırmayı başarmıştı. Ancak bu tür adımlar artık olumsuz dönüşler alıyor ve senaryo grubu hala bunun farkında değil ise sosyal medyayı iyi takip etmiyorlar demektir.

Eda ve Serkan aşkını bekleyenler dizinin 30 Ocak Cumartesi günü yayınlanacak olan yeni bölümünde Selin’e katlanmak durumunda kalacak. Peki Sen Çal Kapımı dizisinin 29.bölümünde neler yaşanacak? İşte detaylar:

Sen Çal Kapımı dizisinde bir konuda fena saçmaladılar ama izleyici katlanacak artık! 10

Serkan’ın uçağı İtalya’ya iş için giderken kaybolur. Eda gelinliği içinde perişan bir halde yere yığılır. Düğün için toplanmış olan herkes şaşkınlık ve korku içindedir. Uçağın düştüğü kesinleşir ama Serkan ortada yoktur. Kaza sonrası Eda için Serkan’dan iyi haber bekleyerek geçen acı dolu günler başlar.

Sen Çal Kapımı dizisinde bir konuda fena saçmaladılar ama izleyici katlanacak artık! 11

Serkan’ın kaybı herkesin hayatında derin yaralar açmıştır. Onun yokluğunda Eda, Serkan’ın arkadaşları ve Aydan da merak ve acı içindedir. Birbirlerine destek olarak hem özel hayatlarını sürdürmeye hem de Artlife Mimarlık’taki işleri aksatmadan sürdürmeye çalışırlar.

Sonunda Serkan geri döner. Hem de yanında tanıdık biriyle. Sağlığı yerindedir ama geçen süre içinde hayatında çok şey değişmiştir. Bu değişimler Eda’yı derinden sarsar. İnsanlar şaşkınlık içindeyken Eda bu değişim karşısında direnç göstermeye kararlıdır.