Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisinde böyle ortaklık düşman başına!

Sen Çal Kapımı dizisinde böyle ortaklık düşman başına!

tarafından ker_def

Fox Tv ekranlarında izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşmakta olan Sen Çal Kapımı dizisinde şimdiye kadar 23 bölüm yayınlandı. Dizinin 24. yeni bölümünde önemli gelişmeler yaşanacak. İlayda Çevik’in Balca Koçak karakterinin hikayeye gelmesinin ardından bir de Eda’nın babaannesi Semiha olarak Ayşegül İşsever izleyicilerle buluşmaya başladı..

Hande Erçel ve Kerem Bürsin’i başrolde buluşturan Sen Çal Kapımı dizisinde bu yeni karakterlerin Eda’nın hayatını zorlaştırması gibi bir durum yaşanacak. 24. bölümde de bunu net bir şekilde göreceksiniz. Serkan Bolat ile torununun birlikte olmasını istemeyen babaanne her şeyi yapabileceğini ortaya koyacak. Balca ile Semiha işbirliği ise bakalım Eda – Serkan çiftine nasıl zararlar verecek?

İşte Sen Çal Kapımı dizisinin 24. bölüm özeti ve fragmanı: Eda, ihale konusunda Balca’nın tuzağına düşmedi; ancak gelen gizli ortağın babaannesi Semiha Hanım çıkması, Serkan’ın güvenini sarsar. Serkan derhal şirketten çıkıp gider, Eda peşinden koşup gizli ortağın kimliğini o gün o dakikaya kadar kendisinin de bilmediğini ona anlatmaya çalışır. Serkan dinlemez. Eda’ysa vazgeçmez. Serkan’ın peşinden gider.

Sen Çal Kapımı dizisinde böyle ortalık düşman başına! 17

Semiha Hanım, Serkan ve Eda’nın yokluğundan istifade, şirkette olağanüstü hal ilan eder. Herkesi çağırdığı toplantıda laf arasında Alptekin Bey’i tehdit ettiğini ve onun da yurt dışına kaçtığını söyleyiverir. Herkesi karşısında hazır ola geçiren bu kadının sıradaki durağı Ayfer ve Eda’nın evidir.

Aydan, Alptekin’den gelen boşanma sözleşmesi karşısında ne yapacağını şaşırmış, o da soluğu Ayfer Hanım’da almıştır. Ayfer, Aydan ve Seyfi’yi annesinin gazabından korumak üzere ayaküstü bir plan kurar ve Aydan’ı komşusu Aysun olarak tanıtır.

Eda, eninde sonunda Serkan’a kendini dinletmenin bir yolunu bulur. İlişkilerinin çok yıprandığı hususunda ikisi de hemfikirdir. Serkan, yeni yıl ile yepyeni bir başlangıç yapmayı ister. Geçmişte bırakmak istediği babaannesi hayatının orta yerine bomba gibi düşen Eda’nınsa yeni başlangıçlarla ilgili soru işaretleri vardır.

Sen Çal Kapımı dizisinde böyle ortalık düşman başına! 18

Yeni yıl büyüsü Serkan ve Eda’yı sarabilecek mi? Yepyeni başlangıçlar mümkün müdür? Saatler gece 12’yi gösterdiğinde birbirlerine ilişkileri hakkında kararlarını bildirmek üzere sözleşirler.