Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1 iyi ki Gönül Dağı’nı yaptırmış, böyle güzel aşklar nerede var!

TRT1 iyi ki Gönül Dağı’nı yaptırmış, böyle güzel aşklar nerede var!

tarafından ker_def

Bozkırda Bir Anadolu Masalı olarak Cumartesi akşamlarının en çok izlenen yapımı olmayı başaran Gönül Dağı dizisi, adeta güneş gibi parlamaya devam ediyor. Gülsim Ali İlhan ve Berk Atan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin her bölümü izleyicileri farklı duygulara taşıyor hem de mutluluk kaynağı oluyor.

TRT1’in 9 bölümü yayınlanan dizisinde hem aşk var hem de samimi bir arkadaşlık ve aile sevgisi…Taner ve Dilek Aşkına Aile Engeli… Ramazan’ı Bekleyen Sürpriz… İşte yeni bölümde dikkat çeken konu başlıkları bunlar olacak. Gönül Dağı dizisinin 10. yeni bölümü 26 Aralık Cumartesi akşamı izleyicilerle buluşacak.

26 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranlarına gelecek Gönül Dağı’nın 10. Bölüm özeti ise şöyle: Halime ve Gülsüm, Taner ve Dilek’in aşk yaşadığını öğrendikten sonra her ikisi de evlatlarını korumak için onlarla ciddi bir konuşma yaparlar. Annelerinin bu tavrı Taner ve Dilek’i nasıl etkileyecektir?

TRT1 iyi ki Gönül Dağı'nı yaptırmış, böyle güzel aşklar nerede var! 10

Cemile’nin rahatsızlıklarından şüphelenen Döndü, onun hamile olduğunu düşünmeye başlar. Muammer’e dede olacağı müjdesini verir… Hüseyin, Muammer’in dede olacağını öğrenince karşı atağa geçer ve ondan önce dede olmak için Ramazan’ı evlendirmeye karar verir. Günışıl ile beraber Ramazan’a kız aramaya başlarlar…

TRT1 iyi ki Gönül Dağı'nı yaptırmış, böyle güzel aşklar nerede var! 11

Tüm bu olanlardan habersiz Asuman’ı yeniden müzikle barıştırmanın derdine düşen Ramazan’ı bekleyen sürpriz nedir? Ciritçi Abdullah ve Serdar’ın çıktığı uzun yolculuk nasıl son bulacaktır? Taner ve Dilek’in aşkını reddeden Halime ve Gülsüm bu aşkı bitirmek için ne yapacaktır?

Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın başrollerini üstlendiği dizide, sanat dünyasının usta isimleri de rol alıyor: Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Hüseyin Sevimli ve Çiğdem Aygün.

TRT1 iyi ki Gönül Dağı'nı yaptırmış, böyle güzel aşklar nerede var! 12

Ekrana geldiği günden bu yana gönüllerde taht kuran, haftalardır tüm kulvarlarda birinci olarak izlenme rekoru kıran Gönül Dağı’nın 10. Bölümü 26 Aralık Cumartesi saat 20:00’de TRT 1’de. Bozkırda bir Anadolu masalı… Sapsarı toprakların, yıllarca dile gelen efsanelerin, unutulmaz aşkların hikayesini anlatan Gönül Dağı, küçük dünyalarında büyük hayaller yeşerten Anadolu çocuklarının, tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan 3 kuzenin yaşamından kesitleri ekranlara yansıtıyor.

TRT1 iyi ki Gönül Dağı'nı yaptırmış, böyle güzel aşklar nerede var! 13

Yazdığı tüm hikayelerde bozkırı ve bu coğrafyada yaşayan insanları samimi bir dille eserlerine yansıtan “Bozkırın kalemi” Mustafa Çiftçi’nin gün yüzüne çıkmamış öykülerinden esinlenilerek senaryolaştırılan Gönül Dağı’nın yapımcılığını Köprü Film/Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı üstleniyor.