Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisinde bu kadar şirin sürprizi kimse beklemiyordu!

Sen Çal Kapımı dizisinde bu kadar şirin sürprizi kimse beklemiyordu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Sen Çal Kapımı dizisinin 23.yeni bölümü 19 Aralık Cumartesi akşamı yayınlanacak. Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünden yeni detaylar ortaya çıktı. İlayda Çevik’in Balca Koçak karakteri ile katıldığı ve hikayede de önemli bir yere sahip olduğu yeni dönemde Eda ve Serkan arasında neler yaşanacağı merakla bekleniyor.

Sen Çal Kapımı dizisinin yeni bölümünde şirin bir sürpriz daha var. Dizinin ünlü isimleri buz pateni pistinde çekilen sahnelerde çok neşeli anlar yaşadı. Hande Erçel – Kerem Bürsin ile Başak Gümülcinelioğlu – Anıl İlter çiftlerinin buz pistinde sergiledikleri sürpriz anlar izleyicileri çok mutlu edecek.

Sen Çal Kapımı dizisinde bu kadar şirin sürprizi kimse beklemiyordu! 11

Sen Çal Kapımı dizisinin yeni bölümünden tüm detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Sen Çal Kapımı dizisinde bu kadar şirin sürprizi kimse beklemiyordu! 12

Serkan ve Eda aşkının ortasına Balca bir bomba gibi düşer. Yeni PR sorumlusu, Serkan’ın hayatının aşkı olacağını düşündüğünden Serkan’la yakınlaşma fırsatlarını kaçırmamaya çalışır. Hatta özel fırsatlar yaratmaya girişir.

Serkan, Balca’nın kendisiyle ilgilenmediğini, sadece işkolik bir çalışan olduğunu söylese de Eda kızın niyetinin farkına varmıştır.

Sen Çal Kapımı dizisinde bu kadar şirin sürprizi kimse beklemiyordu! 13

Serkan kıza ilgi göstermese de Balca’nın onun peşinde olduğundan emindir. Serkan da kendi görüşünde ısrar edince iddialaşırlar. Balca’nın Serkan’a ilgisi olup olmadığını anlamak için ikisi de kendince çeşitli yöntemler dener.

Sen Çal Kapımı dizisinde bu kadar şirin sürprizi kimse beklemiyordu! 14

Bu arada Eda’nın arkadaşları da boş durmaz ve Balca’nın bir açığını yakalamak için peşine düşer. Melo ve Fifi’nin bu çabaları kendilerine enteresan deneyimler yaşatır.

Şirketin hazırlanmakta olduğu bir ihale için çalışırlarken Balca, Eda’ya sinsi bir tuzak kurar. Eda ise patronunun gizli ortağı için birtakım hazırlıklar yaparken, aslında babaannesi için çalıştığının farkında değildir.

Sen Çal Kapımı dizisinde bu kadar şirin sürprizi kimse beklemiyordu! 15

Hem ihalenin sonucu hem de aynı gün Eda’nın babaannesinin hayatlarına girişi; Serkan ve Eda için çok büyük sürprizler yaratır.