Ana sayfa Dizi Haberleri Alina Boz ses getirecek, Burak Deniz fark yaratacak! Maraşlı efsane olabilir!

Alina Boz ses getirecek, Burak Deniz fark yaratacak! Maraşlı efsane olabilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında izleyicilerle yakında buluşması beklenen yeni dizilerden Maraşlı, uzun süredir gündemde olan bir dizi. Ocak ayı itibari ile yayınlanması beklenen Maraşlı’nın başrolünde Alina Boz ve Burak Deniz bulunuyor.

İki ünlü ismin hayranları ise büyük bir heyecan içinde. İlk fragmanın yayınlanmasından sonra sosyal medyada binlerce paylaşım yapıldı. Hayranlar, iki oyuncunun da yeni dizideki performanslarını merakla bekliyor. Yani Maraşlı dizisinin hikayesinden önce, başrol oyuncuları heyecan yaşanmasını sağlamış durumda.

“Bu dizi kesinlikle ses getirecek. Alina’nın oynadığı her dizi çok kaliteli zaten, yine muhteşem bir proje seçmiştir eminim” diye yorum bırakan bir dizi hayranı, Alina Boz’un dizi tercihine güveniyor. Ayrıca Burak Deniz hayranları da Bizim Hikaye’deki başarılı çıkışının ardından bu proje ile daha da çok öne çıkacağını düşünüyor.

Burak Deniz’in Blu TV’de yayınlanan Yarım Kalan Aşklar dizisini izleyenler için de Maraşlı farklı bir deneyim olacak. Deniz’in proje seçimlerinde başarılı olduğunu ifade eden hayranları, “Burak Deniz, Yarım Kalan Aşklar’da efsane oynuyordu. Burada da çok iyi oynuyor” diyerek ilk fragmanın bile karar vermek için yeterli olduğunu belirtiyorlar.

Ayrıca Kahramanmaraşlı olan izleyiciler de diziye büyük bir sempati beslediklerini ve gurur duyduklarını ifade eden yorumlarda bulundu.

Maraşlı dizisinin efsane bir yapım olabileceğini de düşünen dizi hayranları, şimdiden atv’nin çok iyi bir iş yaptığını yazıyor.

Maraşlı hem başrol oyuncuları hem de ilk fragmanı ile olumlu bir izlenim ile yoluna devam ediyor. Dizinin ilk bölümü de heyecanla bekleniyor.

Dizide başarılı oyuncu Burak Deniz ‘Maraşlı’, Alina Boz ise ‘Mahur’ karakterine hayat veriyor. Maraşlı’nın görkemli oyuncu kadrosunda ayrıca; Kerem Atabeyoğlu, Rojda Demirer, Ahmet Varlı, Cemil Büyükdöğerli, Abdül Süsler, Melis İşiten, Cengiz Sezgin ve Neslihan Acar rol alıyor.