Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisinde ‘bu ne güzellik Hande Erçel’ diyeceksiniz!

Sen Çal Kapımı dizisinde ‘bu ne güzellik Hande Erçel’ diyeceksiniz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Fox TV’de artık Cumartesi akşamları yayınlanmakta olan Sen Çal Kapımı dizisi, görsellik noktasında da izleyiciler tarafından çok beğenilen bir yapım. Kerem Bürsin ile Hande Erçel’in uyumlu halinin yanı sıra, enerjilerinin de yüksek olması dizinin bu noktalara kadar gelmesini sağlamıştı.

Hande Erçel’in dizideki stili ve güzelliğinin de hayranlar tarafından çok konuşulduğu, sosyal medyada büyük etki yaptığı biliniyor. Eda karakterine hayat veren ünlü oyuncu, yeni bölümde yine güzelliğini ortaya dökecek. Siyah ve seksi elbisesi ile yine hayranlarını mest edecek olan oyuncu, 20. bölümdeki sahneleriyle sosyal medyada da çok konuşulacak. Dizide adeta moda defilesindeymiş gibi alımlı bir görüntü çizen Erçel, bu haliyle de yapımın başarısına önemli bir katkı sunuyor. Milyonlarca hayranı bulunan oyuncu, instagram’da en çok ilgi gören Türk oyuncu konumunda.  17 milyondan fazla takipçisi bulunan oyuncu, yurt dışında da en çok tanınan isimler arasında bulunuyor.

Sen Çal Kapımı dizisinde 'bu ne güzellik Hande Erçel' diyeceksiniz! 7

Fox TV’nin romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı’nın 28 Kasım Cumartesi akşamı yayınlanacak 20. yeni bölümünde yaşanacakların detayı da ortaya çıktı. Peki neler izleyeceğiz? İşte tüm ayrıntılar:

Serkan, Eda’ya, anne-babasını kaybettiği kazada Alptekin’in de ihmalinin olduğunu anlatır. Bu ağır yük sebebiyle ayrılmıştır Eda’dan… Eda, Alptekin’le yüzleşmeye gider. Taşeron firmanın başındaki kişi cezasını çekmiştir. Peki ya her şeyin asıl sorumlusu?

Öğrendikleriyle ne yapacağını bilmeyen Eda, her şeyi geride bırakıp kızlarla uzaklara gider. Serkan ise bu süre içinde evinden çıkmaz, kimseyle görüşmez, işiyle ilgilenmez. İki âşık, kendi köşelerine çekilir ve ne yapacaklarını düşünürler.

Eda şehre geri döndüğünde, Serkan da bütün gücünü toplayıp evinden çıkar ve onunla konuşmaya çalışır. Eda, babasının yaptığı hatanın Serkan’ın sorumluluğu olmadığını bilmektedir; ancak onuyla yüzleşmek yerine Eda’yı terk etmeyi tercih etmiştir. Serkan, bir ilişki yürütmeyi bilmiyordur ve öğrenemeyecektir.

Eda, Serkan’la iş ilişkisini nasıl yürüteceğine dair bir sözleşme hazırlar ve Serkan okumadan imzalar. Hâl böyleyken devreye Aydan girer. Dernekte yürütülen eğitime muhtaç kız çocuklarına yardım projesine ikisini birden dahil eder. İki âşığı yan yana getirmek, kopmalarını engellemek adına harekete geçer.