Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı dizisinde elbise ve saç detayını izleyici yakaladı!

Sen Çal Kapımı dizisinde elbise ve saç detayını izleyici yakaladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Sen Çal Kapımı dizisi Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Cumartesi akşamı dizinin 30. yeni bölümünü izleyeceksiniz… Dizinin hikayesinde işler fazlasıyla karıştı. Hafızasını kaybeden Serkan, Selin’e evlenme teklif etti.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin müthiş uyum sergilediği dizinin yeni bölümünde ise Eda, bu durumu terse çevirmek için önemli bir atak yapacak. Çocukluk arkadaşı Deniz’in kendisine evlilik teklif ettiğini söyleyerek Serkan’ın karşısına çıkan Eda, küçük bir oyun da yapıyor…

Sen Çal Kapımı dizisinin 3. bölümündeki nişanlanma sahnesini hatırlayanlar hemen fark etti. Eda’nın Deniz ile evlenecekleri oyununu oynadığı anda üzerindeki elbise Serkan ile nişanlandıkları zaman giydiği elbiseydi. Hatta Eda’nın saç şekli bile nişandaki ile aynıydı.

İşte dizinin 3. bölümündeki nişan sahnesinde Eda’nın sarı elbisesi…

Sen Çal Kapımı dizisinde elbise ve saç detayını izleyici yakaladı! 5

Aslında Eda, Serkan’ın onu hatırlaması için kıyafet ve saç konusuna özellikle önem vermişti. Peki Serkan bunu hatırlayacak mı? Dizi hayranları merakla yarın akşam yayınlanacak yeni bölümü bekliyor.

Birçok dizi takipçisi ise, “Eda’nın giydiği elbise Serkan ile nişanlandığında giydiği elbise değil mi? Serkan, Eda’yı hatırla artık” diye yorum bırakıyor. Sadece elbisenin değil saçının bile aynı olduğunu belirten dizi takipçileri, “Aynı elbise umarım hatırlar” diyerek sosyal medyada birçok yorum yaptı.

İşte 30. bölümde yayınlanacak olan Eda’nın elbisesi ve saçları…

Sen Çal Kapımı dizisinde elbise ve saç detayını izleyici yakaladı! 6

Selin’in nikah masasında öylece kala kalmasını hayal ettiklerini belirten Sen Çal Kapımı hayranları, 30. yeni bölümü iple çekiyor.

Dizinin önünde önemli bir tehlike de var… Fox TV’nin Savaşçı ve Masumiyet isimli dizileri yakında başlayacak. Ancak şu anda Fox TV’de 6 dizi yayınlanıyor ve açıkta sadece 1 gün var. Yani bir dizi daha final yapmalı. Sen Çal Kapımı da final potasında olan bir yapım konumunda. O yüzden de her bölüm büyük önem taşıyor ve izleyiciler de bu durumu sosyal medyada duyurarak herkesi ekran başına davet ediyor.