Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisinde endişeleri artıran paraşütsüz düşüş!

Sen Çal Kapımı dizisinde endişeleri artıran paraşütsüz düşüş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamlarının sevilen romantik komedi dizisi Sen Çall Kapımı,16. yeni bölümü ile ekranda olacak. Bu bölümde Hande Erçel’in dublajla şarkı söylediği anları izleyeceksiniz. Birçok dizi hayranı bu sahnenin fragmanda yayınlanması ile eleştirilerini sıralamıştı.

Dizinin yeni bölümünde Serkan ve Eda hakkında farklı detaylar da ortaya çıkacak. Eda, Serkan’ın kendisinden neden ayrıldığını öğrenmeyi çok istiyor. Bir ipucu arıyor… Serkan’ın onu sevdiğini bazı detaylarla anlayacak. Ancak aradaki sorunun ne olduğu konusunu bir türlü bulamıyor.

Eda’nın bu çabaları sırasında Serkan’ın konuşmasına şahit oluyor. “Ayrılık sebebinizi bilseydi belki de böyle olmazdı” şeklindeki telkinler bile Serkan’ı kararından döndürmeye yetmiyor. Bu sözleri duyan Eda’nın ne yapacağı merakla bekleniyor. İzleyiciler, Eda’nın gerçekleri bir an önce öğrenmesini bekliyor… İki aşığın barışmasını isteyen dizi hayranları, ekranda aşk sahnelerini görmeyi arzu ettiklerini belirten yorumlarla sosyal medyada paylaşımlar yapıyor.

Eda ve Serkan ayrılığı ile birlikte dram sahnelerinin yoğunlaştığı Sen Çal Kapımı dizisinin 16. bölümü 28 Ekim Çarşamba akşamı yayınlanacak. Dizinin fragmanları yayınlandığı zaman kısa sürede 3-4 milyon izlenme elde ederdi. Ancak bu izlenmelerin azaldığını da görebilirsiniz. Daha önce 2-3 gün içinde yayınlanan fragmanlar 15 milyondan fazla izlenme alırdı. 16. bölüm fragmanları 2-3 günlük periyotta 5.6 milyon izlenme elde etti. Fragmanların izlenme sayısı bile dizinin ne kadar büyük bir izleyici kaybı yaşadığını anlatmaya yetiyor.

Sezon dizileri ile rekabette zorlanan Fox TV dizisi, reytinglerinin düşmesine engel olamamıştı. Ancak büyük bir izleyici kitlesinin hala diziye kilitli olduğunu da unutmamak lazım. İşte Kerem Bürsin ve Hande Erçel’i başrolde buluşturan Sen Çal Kapımı 16. bölüm 2. fragmanı: