Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisinde Hande Erçel sıkıntısı dikkatli gözlerden kaçmıyor!

Sen Çal Kapımı dizisinde Hande Erçel sıkıntısı dikkatli gözlerden kaçmıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Sen Çal Kapımı dizisinin 10 yeni bölümü 16 Eylül Çarşamba akşamı izleyicilerle buluşacak. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı heyecanla bekleniyor.

Sen Çal Kapımı dizisinin 10. bölümünden 2. fragman yayınlandı. Youtube’da yayınlanan fragman daha 12 saat geçmeden 2,5 milyon izlenme sayısına ulaştı bile.. Yani diziye olan ilgi eksilmeden sürüyor… Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin başarılı performansları sürürken, izleyicilerin dikkatini çeken bir detay var ki, birçok kişi de benzer bir hissiyat içinde..

Dizide Eda olarak izlediğimiz Hande Erçel, iyi bir oyunculuk sergiliyor. Kerem Bürsin ile de enerjisi fazlasıyla tuttu. Erçel, üzerine giydiği her kıyafeti de çok iyi taşıyor ve adeta bir moda geçidi havasında geçen Sen Çal Kapımı dizisinde, uyumsuzluk da işte tam bu noktada dikkatli gözleri ısırıyor.

İşte bu sıkıntının kaynağı ise Eda Yıldız karakterinin sunumuyla, stili arasındaki farktan kaynaklanıyor… Eda naif ve doğal bir kız. Ancak Eda karakterine giydirilen kıyafetler son derece iddialı ve bu karakter ile bağdaşmıyor.

Bir izleyici bu konuda şu yorumda bulundu: “Bu kızın kıyafetlerini kim seçiyor? Kız güzel, her elbise yakışıyor ama bu kıyafetleri Eda Yıldız karakteriyle bağdaşlaştıramıyorum. Hani bu kız doğallıktı, naiflikti ne oldu şimdi?”