Ana sayfa Dizi Fragmanları Sen Çal Kapımı dizisinde işte bunu yapmayacaktınız!

Sen Çal Kapımı dizisinde işte bunu yapmayacaktınız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Sen Çal Kapımı dizisinin 8. yeni bölümü 2 Eylül Çarşamba akşamı yayınlanacak. Dizinin fragmanlarına gösterilen ilgi her zamanki gibi çok yüksek oldu.

Milyonlarca izlenme elde edilen fragmanlar aynı zamanda yeni bölümün de dizi hayranlarını ekran başına toplayacağının izlenimini veriyor. Serkan ve Eda karakterlerinin neler yaşayacağı çok merak ediliyor.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin 7 haftadır devam eden çıkış grafiği, enerjilerinin yüksekliği diziye çok olumlu yansımakta. Peki 8. yeni bölümde neler yaşanacak? Her şeyden önce izleyiciler Serkan karakterine bir hayli kızgın.

Çalınan tasarımlar konusunda Eda’yı suçlamasına içerleyen dizi hayranları, “Serkan’ı sürüm sürüm süründür” diyerek senaristlere Eda’nın kolay kolay Serkan’ı affetmemesini öğütlüyor…

İşte 8. bölümde yaşanacakların detayı. Serkan, çalınan tasarım konusunda Eda’yı suçladı, Eda “ Bir daha yüzümü göremezsin” dedi.

Şimdi Eda’sızlığa nasıl alışacak bakalım. Eda, Serkan’a suçsuzluğunu ispatlayacak, çok gururuna dokundu çünkü. Serkan ise gururundan Eda’ya “geri gel” diyemiyor.

Ferit, Serkan’la Eda’nın ayrılık haberine kendine engel olamadan sevinen Selin’e çok içerliyor. Ferit için de tehlike çanları çalıyor. Bu sırada Serkanlar’ın tasarımın patenti ile ilgili olan acil bir sorunu ancak Eda olursa çözebilecekleri ortaya çıkıyor…