Ana sayfa Sosyal Medya Teyze-yeğen o kadar tatlılar ki… Hande Erçel’i büyük aşkıyla görmeniz lazım

Teyze-yeğen o kadar tatlılar ki… Hande Erçel’i büyük aşkıyla görmeniz lazım

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Şimdilerde Sen Çal Kapımı dizisiyle ekranlara gelen oyuncu Hande Erçel, sosyal medyada son yaptığı paylaşımla dikkatleri çekti. Oyuncu, ablası Gamze Erçel’in kızı Aylin Mavi ile oynadığı anların videosunu paylaştı. Takipçilerinin adeta bayıldığı bu görüntülerde, teyze yeğenin eğlenceli anları büyük ilgi topladı.

Bilindiği gibi Hande Erçel ve ablası Gamze Erçel, geçtiğimiz yıl anneleri Aylin Erçel’i, yakalandığı hastalık nedeniyle kaybetmişlerdi. İki kardeş, bu süreçte birbirlerine sıkı sıkı bağlanarak acılarını dindirmeye çalıştılar. Bu süreçte Gamze Erçel evlendi ve kızı Mavi’yi dünyaya getirdi. Tüm ailenin neşe kaynağı olan Mavi’nin bir adını da annelerinin ismi olan Aylin’i koydu Gamze Erçel.

Teyze-yeğen o kadar tatlılar ki... Hande Erçel'i büyük aşkıyla görmeniz lazım 7

Hande Erçel, her ne kadar magazinin gündeminde, birlikte rol aldığı Kerem Bürsin ile anılsa da aslında onun aşk yaşadığı tek isim şu sıralar minik Mavi. Küçük kızın sevimli halleriyle birlikte teyzesiyle videosu, Hande Erçel’in takipçilerinin çok beğendiği bir video oldu.

Sosyal medyada pek çok kişi videoyu paylaşıp üzerine yorumlar yapıyor. Mavi’nin sevimli halleri, teyzesi Hande Erçel’in ona bir şeyler yedirmeye çalıştığı o anların görüntüleri, sosyal medyada konuşulmakta.

Hande Erçel’in, yeğeninin yanında her şeyi unuttuğu, huzur ve mutluluk bulduğu, neşeyle dolduğu her halinden belli oluyor. Sık sık yeğeni ile fotoğraf ve videolarını paylaşan Hande Erçel’in şu sıralar en büyük neşe kaynağı Mavi olmuş anlaşılan…

İşte teyze yeğenin o özel anları: