Ana sayfa Dizi Fragmanları Sen Çal Kapımı dizisinde izleyiciler Serkan’ın sürünmesini istiyor!

Sen Çal Kapımı dizisinde izleyiciler Serkan’ın sürünmesini istiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmakta olan Sen Çal Kapımı dizisinde 7 bölüm geride kaldı. Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin başrolünde yer aldığı dizide Serkan ve Eda karakterleri arasında gelgitli durumlar da devam ediyor.

Dizinin 8. bölüm fragmanı yayınlandı. 2 Eyül Çarşamba akşamı yayınlanacak olan yeni bölüm öncesi izleyiciler düşüncelerini sosyal medya ortamında paylaşıyor. Birçok izleyicinin ortak bir fikri var… Serkan karakterinin yaptıklarından sonra Eda’nın peşinde sürünmesini arzu edenler çok… Serkan’ın Eda’ya “Sen hırsızsın” demesinin acısının çok ağır olması isteniyor.

“Serkan, Eda’nın peşinden koşsun, sürünsün istiyorum. Çok mu bir şey istiyorum. Senarist bir el atsa” şeklinde yorum bırakan izleyici, birçok kişinin de duygularına tercüman oldu. Yeni bölümün çok güzel olacağını belirten izleyiciler, sabırsızlıkla Çarşamba akşamını bekliyor.

Dizinin fragmanlarının milyonlarca izlenmesi de devam ediyor. Her yayınlanan fragmana gösterilen ilgi, birçok dizi için hayal bile edilemeyecek bir nokta… İzleyicilerin en sevimsiz buldukları karakter ise Selin… Bu karakter hakkında çok sayıda olumsuz yorum yapılıyor.

Sen Çal Kapımı dizisinde Hande Erçel’in yükselişi de devam ediyor. Eda karakteri ile göz dolduran oyuncu, sosyal medyada büyük destek görüyor…