Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı dizisinde izleyicilerin canı fena sıkıldı, bu işe çözüm bulunsun!

Sen Çal Kapımı dizisinde izleyicilerin canı fena sıkıldı, bu işe çözüm bulunsun!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranın en başarılı dizilerinden birisinin Sen Çal Kapımı olduğu net… Hande Erçel ve Kerem Bürsin’e adeta sihirli bir el dokundu ve iki ünlü ismin müthiş uyumu, bu başarının nedeni oldu… Fox TV ekranlarında Çarşamba akşamlarının ilgi gören dizisinde şimdiye kadar her şey yolunda görünüyor.

Ancak, izleyicilerin bir konudan çok fazla sıkıldığını ve artık değişim istediklerini belirtelim. Senaryo ekibi sosyal medyaya yansıyan izleyici eleştirilerini dikkate alıyor mu bilinmez, ama alırlar ise bu dizi adına iyi bir gelişme olacaktır. Artık, izleyicilerin ne söylediğinin önemsenmediği diziler bir adım sonra büyük sıkıntıya giriyor.

İnteraktif bir etkileşim üzerinden izleyicinin taleplerini de değerlendiren diziler, bu şekilde daha güçlü şekilde devam edebiliyor. Peki Sen Çal Kapımı dizisiyle ilgili rahatsızlık ne?

Bir süredir sosyal medyada çeşitli şekillerde seslerini duyurmaya çalışan sadık izleyiciler, aşağıdaki konulardan çok rahatsız…

1- Serkan’ın sürekli Selin ve Ferit’i öne çıkarmasından…

2- Eda’nın aşkını kalbinde yaşamasından…

3- Melo’ya bir talip bile çıkmamasından…

4- Eda’nın babaannesinin bir türlü diziye uyuşmamasından…

5- EdSer’in arasında dişe dokunur bir gelişmenin yaşanmamasından…

6- Deniz ve platonik aşık Ozan bile sevgili oldular, Serkan ile Eda arasında bu neyin nazı.

Dizinin hayranları bu eleştirileri sıklıkla yapmaya başladı. Serkan’ın izleyiciyi sinir hastası yapmaya başladığı yönünde düşünceler de var.

Ayrıca izleyiciler Eda karakterinin geçmişiyle ilgili detaylı bilgilerin de artık verilmesini bekliyor.