Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı parmak ısırtıyor, böylesi yok ve kolay kolay gelmez!

Sen Çal Kapımı parmak ısırtıyor, böylesi yok ve kolay kolay gelmez!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Sen Çal Kapımı dizisi, başarılı performansı ile göz doldurmaya devam ediyor. Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisini buluşturan dizinin 10. bölümü 16 Eylül Çarşamba akşamı yayınlanacak. Yeni bölüm öncesi dikkat çeken detaylar var…

Sen Çal Kapımı dizisinde duygusal bir bölüm izleyeceğiz. Yayınlanan 3 fragman, dizinin yeni bölümü hakkında detaylar veriyor. Selin – Serkan – Eda üçgeninde neler yaşanacak merakla bekleniyor… Serkan ve Eda’nın anlaşması bitiyor. Serkan ile Selin evlenecek mi?

Dizinin hayranları yine heyecanlı anlar yaşayacak. Sen Çal Kapımı 10. bölüm için şimdiye kadar yayınlanan 3 farklı fragmanın izlenme sayısı müthiş.. Youtube üzerinde 4 gün içinde yayınlanan 3 farklı video 14 milyona yakın izlenme elde etti.

Diğer sosyal ağlardaki izlenme sayılarını katmadan bile 14 milyon müthiş bir izlenme oranını gözler önüne seriyor. Dizinin geçtiğimiz bölümlerinde de benzer durumlar yaşanmıştı.

Sen Çal Kapımı’na ilginin devam ettiğini, izleyicinin sahip çıktığını ve hikayenin de etkinliğini artırarak sürdürdüğünü fragmanlara yönelik bu müthiş ilgiden bile anlayabilirsiniz.

Dikkat çeken en önemli detay ise, iddialı birçok dizinin yayına başlamasına rağmen fragmanlarının izlenme sayıları 2-3 milyonu aşamıyor. Ancak Sel Çal Kapımı dizisi için bu geçerli değil…

İşte Sen Çal Kapımı dizisinin 10. bölümünden yeni yayınlanan 3. fragman: