Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sen Çal Kapımı dizisinde Prens Seymen mi yoksa Prens Eymen mi, doğru hangisi?

Sen Çal Kapımı dizisinde Prens Seymen mi yoksa Prens Eymen mi, doğru hangisi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanmakta olan Sen Çal Kapımı dizisinin kadrosuna yeni katılan isim Mert Öcal olmuştu… Survivor 2020 yarışmasıyla da çok konuşulan Öcal, diziye renk kattı.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin son bölümlerine üst üste yeni karakterlerin gelmesi, hikayenin de bir hayli değişeceğine işaret ediyor. İlayda Çevik’in Balca Koçak ve Ayşegül İşsever’in de Semiha karakterleri ile diziye dahil olmasının ardından Mert Öcal da dikkat çeken bir karaktere hayat verecek.

Ancak bu karakter ile ilgili internet ortamında ve sosyal medyada bir karışıklık olduğu görülüyor. Karakterin isminin Seymen mi, yoksa Eymen mi olduğu konusunda kafa karışıklığı var. Birçok haber sitesi de hatalı olarak Prens Eymen ifadesini kullanınca ortalık daha da çok karıştı.

Mert Öcal’ın canlandırdığı karakter Dubaili Prens Seymen aslında… Ancak bu karakteri Eymen olarak yazanlar nedeniyle dizi hayranları doğrusunu google’a sormaya başladı bile…

Fox TV’nin Sen Çal Kapımı dizisiyle ilgili paylaştığı mesajlarda da net bir şekilde karakterin isminin Prens Seymen olduğunu görebilirsiniz.

İşte 2 Ocak Cumartesi akşamı yayınlanacak olan Sen Çal Kapımı dizisinin 25. bölümünün özeti:

Sen Çal Kapımı dizisinde Prens Seymen mi yoksa Prens Eymen mi, doğru hangisi? 7