Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sen Çal Kapımı dizisinde Sümeyra Koç, Mira karakteriyle sürpriz yaptı!

Sen Çal Kapımı dizisinde Sümeyra Koç, Mira karakteriyle sürpriz yaptı!

tarafından ker_def

Yapımını MF Yapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Altan Dönmez’in oturduğu ve senaryosunu ise Kuledibi’nin kaleme aldığı “Sen Çal Kapımı” dizisine sürpriz bir isim konuk oluyor. Dizinin 23 Ocak Cumartesi günü yayınlanacak yeni bölümündeki sürpriz bazı izleyicileri şaşırtacaktır.

Mira karakterine hayat verecek güzel oyuncu Sümeyra Koç, dizinin 28. bölümünde FOX ekranlarında olacak. Sümeyra Koç, Eda (Hande Erçel) ile Serkan’ın (Kerem Bürsin) düğününü organize etmek üzere bir düğün organizatörü olarak izleyici karşısına çıkacak.

Sen Çal Kapımı dizisinde Sümeyra Koç, Mira karakteriyle sürpriz yaptı! 7

2013 yılında yayınlanan Sana Bir Sır Vereceğim dizisiyle setlere adım atan Sümeyra Koç, Galip Derviş, Kurt Seyit ve Şura, Kara Kutu, Günebakan gibi dizilerde rol aldı. Son olarak 2018 yılında Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde Farah karakterini canlandıran oyuncu, ayrıca Şevkat Yerimdar ve Saruhan isimli film projelerinde de boy göstermişti.

Dizi, oyuncu kadrosunda; Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in yanı sıra Neslihan Yeldan, İlayda Çevik, Evrim Doğan, Anıl İlter, Melisa Döngel, Çağrı Çıtanak, Elçin Afacan, Sitare Akbaş, Başak Gümülcinelioğlu, Alican Aytekin, Sarp Bozkurt, İlkyaz Arslan ve Ayşegül İşsever gibi birbirinden başarılı isimleri barındıyor.

FOX’un sevilen dizisi “Sen Çal Kapımı”, her Cumartesi saat 20.00’de FOX’ta.