Ana sayfa Sosyal Medya Şok şok şok! Sefirin Kızı dizisinden Neslihan Atagül’den sonra bir başrol daha ayrılıyor!

Şok şok şok! Sefirin Kızı dizisinden Neslihan Atagül’den sonra bir başrol daha ayrılıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sefirin Kızı dizisinin hikayesi de reytingleri de kimseyi memnun etmiyordu. Dizide Neslihan Atagül’ün rahatsızlığı ile birlikte taşlar yerinden oynadı. Atagül, ayrılık kararı almak durumunda kaldı. Hikayeye ise Tuba Büyüküstün katılacak ve durumu kurtarmaya çalışacak.

Eylem Canpolat ve Ozan Aksungur’un yeni senaryoyu hazırladığı ve hikayenin belirlendiği ortaya çıktı. Yani dizinin önümüzdeki dönemde nasıl bir çizgide ilerleyeceği netleşti. Ancak anlaşılan o ki, Engin Akyürek ile Tuba Büyüküstün enerjisi üzerinden reyting beklentisi daha yoğun yaşanacak.

Çünkü son gelişmeler de tam da bu durumu anlatıyor. Daha önce Gediz Işıklı karakterine hayat veren Uraz Kaygılaroğlu’nun 2-3 ay sonra ayrılacağı belirtiliyordu. Ancak yeni hikaye ortaya çıktı ve bu ayrılık da erkene çekildi.

TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre Gediz karakteri de veda ediyor hem de 1-2 bölüm içinde bu veda gerçekleşecek.

Şok şok şok! Sefirin Kızı dizisinden Neslihan Atagül'den sonra bir başrol daha ayrılıyor! 1

Yani Nare ve Gediz gidecek, Sancar Efe yeni gelecek olan karakter ile birlikte dizinin sürükleyicisi olacak…

Kara Para Aşk dizisiyle bütün dünyayı etkileyen Engin Akyürek – Tuba Büyüküstün ikilisi Sefirin Kızı dizisinde yeni bir dönemi başlatacak. Bakalım bu yeni dönem reyting getirecek mi ve izleyici ilgisini yukarıda tutabilecek mi?