Ana sayfa Sosyal Medya Neslihan Atagül, reyting düşüşü nedeniyle mi rahatsızlığını bahane edip, diziden ayrıldı?

Neslihan Atagül, reyting düşüşü nedeniyle mi rahatsızlığını bahane edip, diziden ayrıldı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Neslihan Atagül’ün Sefirin Kızı dizisine vedası büyük yankı buldu. Dizinin hayranları şok yaşadı. Nare karakterinin yapımdan çıkması, her şeyin alt üst olması demekti. Zaten Uraz Kaygılaroğlu’nun da yapıma veda edeceği ortaya çıkmıştı.

Neslihan Atagül’ün bu noktaya gelmesi aslında kısa bir süreçte yaşanmadı. Oyuncu uzun süredir büyük rahatsızlık içindeydi. Hatta kilosunun 45’e kadar düştüğü ve bir hayli halsiz olduğu sette de dikkat çekiyordu. Ancak geçirgen bağırsak sendromu rahatsızlığını öne çıkartmadan çalışmalarına devam etti.

Ancak artık devam edemeyecek noktaya geldiğinde İstanbul’a döndü ve doktoru da istirahat etmesi gerektiğini söyledi. 10 gün rapor alan ünlü oyuncu, 36. bölümdeki sahnelerine de çıkacağını set ekibine bildirdi. Ancak Muğla’ya gittiğinde rahatsızlığı artınca yeniden İstanbul’a döndü ve doktoru 15 gün daha rapor verdi.

Bu bilgileri TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberinden öğreniyoruz… Oyuncunun 36. bölümdeki sahnelerine çıkamayacağı anlaşılınca ekip 4 gün içinde yeni bölümü yetiştirmek için büyük çaba sarf etti. 36.bölüm geride kaldı ama yaşananlar sonrasında Atagül’ün de talebi ile yapımcı ayrılık kararı vermek durumunda kaldı.

Tüm bu olaylar yaşanırken, sosyal medyada da dizinin hayranları Nare’nin vedasından çok olumsuz etkilendi. Sefirin Kızı’nın albenisini kaybettiği düşünceleri ortaya atıldı. Bazı kişiler ise Neslihan Atagül’ün artık diziden memnun olmadığı, reytingleri düştüğü için sağlık durumunu bahane olarak kullandığı yönünde değerlendirmelerde bulundu.

Sosyal medyada ortaya çıkan bu dedikodulara bir de oyuncunun dijital bir dizi projesinden teklif aldığı ve bu yapımda rol almak istediği şeklindeki iddialar da eklenince ortalık karıştı.

Birsen Altuntaş, yazısında bu bilgileri yalanlıyor ve aldığı bilgileri aktarıyor. Oyuncunun menajeri tüm bu iddiaları yalanladı. Birkaç ay önce bir dijital dizi teklifi geldiği ama kabul edilmediği bilgisi de verildi.

Neslihan Atagül hem rahatsızlığının sıkıntılarını çekecek hem bir projede arkadaşlarını yalnız bırakmanın moral bozukluğunu yaşayacak hem de bu iddialarla baş etmek durumunda kalacak.