Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisinden sonra Hande Erçel’in bir başka dizisinden sürpriz gelişme!

Sen Çal Kapımı dizisinden sonra Hande Erçel’in bir başka dizisinden sürpriz gelişme!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son günlerin çok konuşulan, dikkat çeken genç kuşak oyuncularından birisi de Hande Erçel. Özellikle Fox TV’de yayınlanan ve başrolünde Kerem Bürsin ile yer aldıkları romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı, dünyanın pek çok ülkesinde fırtınalar estirdi!

80’den fazla ülkede dizinin yayınlanması ile birlikte Bürsin ve Erçel, özellikle Latin Amerika ülkelerinde çok tanınan iki oyuncu oldular. Sosyal medyada sürekli gündem olmayı da başaran Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başka dizileri de bu ülkelerden talep görüyor.

Erçel’in yıllar önce oynadığı bir başka dizi de yine gündeme geldi! Hande Erçel’in henüz Sen Çal Kapımı dizisiyle birlikte elde ettiği kadar büyük bir şöhrete sahip olmadığı bir dönemde çekilen Aşk Laftan Anlamaz dizisi, şu sıralar rağbet görmeye başladı!

Sen Çal Kapımı dizisinden sonra Hande Erçel'in bir başka dizisinden sürpriz gelişme! 9

Burak Deniz ile Hande Erçel’i buluşturan dizi, dikkatleri çeken bir yapım oldu! Zira Burak Deniz de Maraşlı dizisiyle dünyanın farklı ülkelerinde şu sıralar konuşulan bir isim. Haliyle iki oyuncuyu buluşturan Aşk Laftan Anlamaz dizisi de gözde bir yapım olma yolunda ilerliyor yurt dışında.

Bolivya’da şu sıralar Aşk Laftan Anlamaz dizisinin yayınlanması söz konusu. İki oyuncuyu farklı dizilerle tanıyıp şimdi de bu dizinin yayınını merakla bekliyordu Bolivyalı hayranları. Dizi, 1 Ağustos’ta Red Uno ismiyle yayınlanmaya başlandı.

Sen Çal Kapımı dizisinden sonra Hande Erçel'in bir başka dizisinden sürpriz gelişme! 10

Tims Productions imzalı Aşk Laftan Anlamaz dizisinin yönetmenliğini Müge Uğurlar yapmıştı. 2016-2017 yılları arasında yayınlanan dizi Show TV’de ekrana geliyordu. Henüz Hande Erçel ve Burak Deniz’in şu anki kadar ünlü olmadığı bir dönemde çekilmişti. Dizi yine de 31 bölüm ekranda kalmayı başarmıştı.

Senaryosunu Makbule Kosif ve Eda Tezcan’ın birlikte yazdığı ve romantik komedi türündeki dizi, Hande Erçel ve Burak Deniz’in şöhret basamaklarını tırmanırken kariyerlerinde önemli bir çıkış yakalamalarını da sağlamıştı.

Sen Çal Kapımı dizisinden sonra Hande Erçel'in bir başka dizisinden sürpriz gelişme! 11

Farklı ülkelerde yayınlanan dizide ayrıca Bülent Emrah Parlak, Oğuzhan Kabri, Özcan Tekdemir, Merve Çağıran, Süleyman Felek, Tuğçe Karabacak, Demet Gül, Betül Çobanoğlu, Cem Emüler, İsmail Ege Şaşmaz, Sultan Köroğlu Kılıç, Evren Duyal, Nazan Diper, Metin Akpınar, Birand Tunca, Gözde Kocaoğlu, Gökhan Niğdeli, Elif Doğan, Metehan Kuru, Oğuz Okul gibi isimler de yer alıyordu.

Dizinin konusu şöyleydi: Tekstil imparatoru Sarsılmaz ailesinin veliahtı olan Murat Sarsılmaz (Burak Deniz) Giresun’da doğan ve İstanbul’da iki kız arkadaşıyla birlikte yaşayan Hayat’la (Hande Erçel) bir tesadüf sonucunda karşılaşır.

Hayat, İstanbul’da ayakta kalmaya çalışan bir genç kızdır. Bir sabah annesi Emine (Sultan Köroğlu Kılıç) gelerek bir süredir iş bulamayan Hayat’ı memlekete geri dönmeye zorlar. Hayat’ın ısrarı, kendisine iş bulmak için fazladan bir gün kazanmasını sağlar. Hayat telaşla iş görüşmesine giderken iş adamı Murat’la karşılaşır ve henüz tanışmadan çift ilk kavgalarını yapar. Aynı gün Hayat, yaptığı iş başvurusunun bir yanlış anlaşılma sonunda kabul edildiğini öğrenir. Hem de ‘Suna’ kimliğiyle.