Ana sayfa Dizi Haberleri Dünyayla Benim Aramda dizisinin afişindeki ayrıntı, bir eksiği de ortaya çıkardı!

Dünyayla Benim Aramda dizisinin afişindeki ayrıntı, bir eksiği de ortaya çıkardı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aylardır beklenen dizi Dünyayla Benim Aramda’nın fragmanının yayınlanması ile birlikte heyecan da katlandı! Özellikle Demet Özdemir hayranları merakla bekliyordu ve sonunda Disney Plus’ın sosyal medya hesabından dizinin ilk bölüm tarihinin 14 Eylül olacağı açıklandı!

Büyük bir gizlilikle çekimleri sürdürülen Disney Plus’ın dizisi, yerli orijinal yapımlar arasında 2. çekilen dizi olması nedeniyle de ayrıca özel bir ilgi görüyor. Kaçış dizisi, Disney Plus’ın Türkiye’de çekilen ilk orijinal dizisiydi. Daha sonra da Dünyayla Benim Aramda dizisi çekilmeye başlamıştı.

Dizinin çekimleri, Temmuz başında tamamlandı. Demet Özdemir de verdiği röportajda yakın zamanda fragmanın geleceğini ve kısa bir sürede da yayınlanacağı müjdesini vermişti. Fragman geçtiğimiz günlerde yayınlandı ve büyük merak uyandırdı. Dünyayla Benim Aramda dizisi, üç isimle anılıyordu baştan beri; Demet Özdemir, Buğra Gülsoy ve Hafsanur Sancaktutan…

Bu isimlerle birlikte dizinin ana hikayesinde kilit bir rolde bir başka ismin daha yer aldığı ise dizinin afişinin yayınlanmasının ardından net bir şekilde ortaya konuldu! Afişte bu isimlerle birlikte Metin Akdülger de yer alıyordu!

4 ismin Dünyayla Benim Aramda dizisinin öne çıkan ve hikayenin ana karakterlerine hayat veren başroller olduğu da bu afişle ortaya konuldu. Metin Akdülger’in isminin hep geri planda kalmış olması da bir büyük eksikti! Ancak tabii dizinin çekimlerinin gizlilikle sürdürülmesi, çok fazla bilginin olmaması da bu durumu yaşattı.

Fakat Dünyayla Benim Aramda dizisinde en az diğer üç oyuncu kadar Metin Akdülger’in de dikkat çeken bir rol de yer aldığı afişle birlikte ortaya çıktı! Fragmanı büyük ilgi gören Dünyayla Benim Aramda dizisinde üç oyuncunun rolü heyecanla bekleniyodb

Dünyayla Benim Aramda dizisinin afişindeki ayrıntı, bir eksiği de ortaya çıkardı! 7

Demet Özdemir, Hafsanur Sancaktutan, Buğra Gülsoy ve Metin Akdülger’in hayat verdikleri 4 karakterin, hikayede birbirleriyle bağlantılı hayatları şimdiden merak konusu!

Dizide, Demet Özdemir İlkin karakterine hayat verirken, Buğra Gülsoy sevgilisi Tolga’ya, Hafsanur Sancaktutan ise İlkin’in arkadaşı Sinem’i oynuyor. Metin Akdülger’in kimi oynadığı ise ayrıca merak konusu!