Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı dizisine yeni bir kadın karakteri geliyor!

Sen Çal Kapımı dizisine yeni bir kadın karakteri geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fazilet Hanım ve Kızları’nın Farah’ı Sümeyra Koç, Sen Çal Kapımı dizisinin kadrosuna katılıyor. 1987 doğumlu olan oyuncu, 2013 yılında Sana Bir Sır Vereceğim isimli dizi ile oyunculuk macerasına başlamıştı.

Sümeyra Koç; Galip Derviş dizisinin yanı sıra Kurt Seyit ve Şura’da Havva olarak izleyici ile buluştu. Kara Kutu dizisinde Zeynep, Günebakan isimli dizide ise Günce karakterine hayat verdi. Oyuncunun ekranda son olarak yer aldığı dizi ise 2018 yılında Fazilet Hanım ve Kızları’ndaki Farah karakteri ile gerçekleşti.

3 yıla yakın bir süredir ekranlarda görünmeyen Sümeyra Koç, Cumartesi akşamları izleyicilerle buluşmakta olan romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı ile yeniden ekranda yerini alacak.

Sen Çal Kapımı dizisine yeni bir kadın karakteri geliyor! 1

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre oyuncu, konuk olarak birkaç bölüm dizide yerini alacak. Bu yeni kadın karakterinin kiminle ilişkili olacağı ve hikayede hangi değişimlere neden olacağı merakla bekleniyor.

Serkan ve Eda karakterlerinin evlenmeye karar vermesinin ardından dizinin 27. yeni bölümünün 16 Ocak Cumartesi akşamı hem neşeli hem de romantik anlara sahne olması bekleniyor.