Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı ile Bay Yanlış televizyon tarihine geçecek!

Sen Çal Kapımı ile Bay Yanlış televizyon tarihine geçecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / ÖZEL ANALİZ – Yaz ekranında hangi diziler arasında yarış yaşanacağı şimdiden belli. Fox TV için hazırlanmakta olan Sen Çal Kapımı dizisi ile yine aynı kanalda yayınlanacak olan Bay Yanlış arasında tatlı bir yarış yaşanacak.

Fox TV yaz ekranının en dikkat çeken 2 dizisine de ev sahipliği yapıyor. Kanal, yaz aylarında en çok konuşulan dizilerden 2’sinin sahibi. Geçtiğimiz yıllarda farklı kanallarda diziler arasında müthiş yarışlar vardı.

Ancak 2020 yaz ayının birbiri ile rekabet edecek iki dizisi Sen Çal Kapımı ile Bay Yanlış, olacak… Ünlü isimlerin buluştuğu iki dizinin bu yarışı Fox TV’nin başarısı olarak televizyon tarihine geçecek.

Can Yaman ve Özge Gürel, Bay Yanlış dizisinin başrolünde yer alıyor. Sen Çal Kapımı’da ise Kerem Bürsin ve Hande Erçel başrolü paylaşıyor. Yaz ekranında bilindiği üzere az sayıda dizi yayınlanır. İzleyiciler de kanal kanal dolaşmak durumunda kalır. Fox TV bu yarışa iki iddialı yapım ile katılacak.

Sen Çal Kapımı ile Bay Yanlış televizyon tarihine geçecek! 9

atv’nin yeni komedi dizisi Gençliğim Eyvah da yaz ekranındaki reyting yarışına katılacak yapımlardan birisi. Cengiz Bozkurt, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu ve Beyti Engin gibi usta isimler de komedi performansları ile izleyicileri atv ekranına getirmeye çalışacak.

Show TV’nin Kuzey Yıldızı dizisi 6 Haziran’da yeniden başlayacak ve yaz boyunca da devam edecek. Yani dizi yaz ekranındaki yarışta yer alacak.

Sen Çal Kapımı ile Bay Yanlış televizyon tarihine geçecek! 10

Bu yarışta yer alacak bir başka dizi ise Çatı Katı Aşk… Kanal D için hazırlanan dizinin çekimlerine 10 Haziran’da başlanacak. Furkan Andıç, Ezgi Şenler, Yiğit Kirazcı ve Nilay Deniz’in başrolünde yer aldığı dizi de yaz ekranının önemli yapımlarından birisi olarak görünüyor.

Sen Çal Kapımı ile Bay Yanlış televizyon tarihine geçecek! 11

Sezon dizileri arasında hangilerinin yaz aylarında devam edeceği ise belli değil. Özellikle TRT1’in dizilerinin nasıl bir seyir izleyeceği konusu da yaz ekranı açısından önem taşıyor. Ev Yapımı, Kalk Gidelim Eve, Tutunamayanlar Çevrimiçi halen çekimleri devam eden yapımlar. Ayrıca Payitaht Abdülhamid dizisinde de yakında sette çalışmaların başlanması bekleniyor.