Ana sayfa Dizi Haberleri Can Yaman’ın eski ve yeni dizileri gündem belirliyor!

Can Yaman’ın eski ve yeni dizileri gündem belirliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / ANALİZ ÖZEL – Can Yaman’ın eski dizileri Dolunay ile Erkenci Kuş, uzun süredir yurt dışında satışları devam eden yapımlar. Her iki dizi sayesinde ünlü oyuncu büyük bir popülerlik kazandı. Can Yaman, özellikle Erkenci Kuş dizisinin başarısı ile birlikte hem Türkiye’de hem de yurt dışında çok konuşuluyor.

Sosyal medyada Can Yaman hayranlığı git gide büyüyor. Bunun en önemli sebeplerinin başında ise oyuncunun dizilerinin şu sıralarda birçok farklı ülkede yayınlanmakta olması…

Erkenci Kuş dizisi İtalya’da izleyicilerle Haziran ayında buluşacak. Channel 5’te yayınlanacak olan dizinin tanıtımları yayınlanmaya başlandı. Tanıtımda ünlü oyuncu İtalyanca mesajıyla da dikkat çekti.

“Daydreamer – Le ali del sogno” ismi ile yayınlanacak olan Erkenci Kuş dizisi, toplam 25 ülkeye satılmıştı.

Dizinin son satıldığı ülkeler Yunanistan, İtalya, Filistin ve Arnavutluk olmuştu. Koronavirüs pandemisi nedeniyle hazır içeriğe yönelik birçok ülke televizyonu, Türk dizilerine ilgi gösteriyor. Letonya, Bosna ve Makedonya başta olmak üzere 25 ülkede daha Erkenci Kuş dizisi yayınlanmaya devam ediyor.

Bu büyük başarı Can Yaman’ın da bugünlerde hayran kitlesini yurt dışında artırmasını sağlamakta…

Bay Yanlış dizisi de Can Yaman adına popülerliğini daha da artırma fırsatı veriyor.

1 Haziran’da toplanacak olan Bay Yanlış ekibi, çekimlere başlayacak.Dizinin ekrana gelmesi ile birlikte önce sosyal medyada başlayacak olan Can Yaman popülerliği, dizinin başarısı ile orantılı olarak artacaktır.

Can Yaman, Erkenci Kuş dizisinin ardından Bay Yanlış ile de başarılı olur ise, oyuncunun yurt dışındaki hayran kitlesini ikiye katlaması hiç de şaşırtıcı olmaz.

Can Yaman’ın eski ve yeni dizileri yine gündemi belirlemeye devam edecek.