Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı ve Bay Yanlış dizileri Fox TV’yi fena sıkıştırdı!

Sen Çal Kapımı ve Bay Yanlış dizileri Fox TV’yi fena sıkıştırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Yaz ekranında başlayan Sen Çal Kapımı ve Bay Yanlış dizilerinin gidişatı iyi… Her iki dizide oturdu, izleyici kitlesi de merakla yeni bölümleri bekliyor… Sen Çal Kapımı dizisi 7’li reyting oranlarını tutturdu ve yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Bay Yanlış ise 5’li reyting oranları ile göz dolduruyor ve ilgi gösteren de büyük bir kitle var. Her iki dizi de sadece ülkemizde değil, yurt dışında da ciddi anlamda ses getiriyor. Hem Bay Yanlış hem de Sen Çal Kapımı dizilerinin tuttuğunu ve kış sezonunda da devam etme ihtimalinin olabileceğini söyleyebiliriz.

Ancak ortada henüz daha belirginleşmemiş bir sorun var. Bu da Fox TV’nin yeni sezon için elinde çok sayıda dizi projesi olması.. Haftanın 7 gününe bir dizi koyabilen Fox TV’nin elinde başka yapımlar da olacak. Peki hangi dizi elenecek, hangi dizinin günü değişecek, ya da hangi dizi ayakta durabilecek?

Sen Çal Kapımı ve Bay Yanlış dizileri Fox TV'yi fena sıkıştırdı! 8

İşte bu sorular akılları karıştırıyor. Sen Çal Kapımı ve Bay Yanlış dizilerinin yüksek performansı da Fox TV’yi fena halde sıkıştırıyor. Örneğin Çarşamba akşamları için Öğretmen dizisi vardı ama Sen Çal Kapımı da çok iyi gidiyor? Peki iki diziden hangisi Çarşamba günü devam edebilecek?

Sen Çal Kapımı ve Bay Yanlış dizileri Fox TV'yi fena sıkıştırdı! 9

Bir başka önemli nokta Bay Yanlış dizisi Cuma akşamları çok iyi gidiyor. Ama Cuma günleri kış sezonunda da Bay Yanlış’ın olabilecek mi? Kimsesizler ve Kefaret dizileri için Fox TV’nin gün boşaltması lazım.

Fox TV’nin dizilerini ve günleri yan yana yazalım.

Pazartesi – Yasak Elma
Salı – Baraj
Çarşamba Sen Çal Kapımı – Öğretmen
Perşembe – Mucize Doktor
Cuma – Bay Yanlış
Cumartesi – Zümrüdüanka
Pazar – Savaşçı

Şu anda bile kanalın toplamda 8 dizisi var. Ayrıca Kimsesizler isimli yetimhane dizisi ve Nurgül Yeşilçay’ın ekrana geri döneceği Kefaret de Fox TV için hazırlanıyor… Yani yeni sezonda toplam 10 dizisi olan Fox TV, 3 tanesini ya eleyecek ya da geç saatte izleyici ile buluşturacak.

Bir başka detay daha paylaşalım, Mart ayında büyük iddialarla güçlü bir kadroyla kurulan Bir Annenin Günahı isimli dizi de Fox TV tarafından pandemi süreci sonrasında iptal edilmişti.

Fox TV’nin hali hazırda 10 dizisi bulunuyor. Bunlar arasında hangisi elenecek henüz net değil.

Şimdilik en zayıf halka olarak Bay Yanlış, Savaşçı, Öğretmen ve Baraj dizilerini sayabiliriz.