Ana sayfa Sosyal Medya Yıllar geçti ama unutmadı! Demet Özdemir’den Çilek Kokusu dizisindeki partnerine sürpriz jest!

Yıllar geçti ama unutmadı! Demet Özdemir’den Çilek Kokusu dizisindeki partnerine sürpriz jest!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay- 2015 yılında yayınlanan ve Demet Özdemir’in tanınmasını da sağlayan dizi Çilek Kokusu, ekranın hala hatırlanan gençlik dizilerinden. Özdemir, sonrasında büyük bir yol katetti ve No:309 dizisiyle parlarken Erkenci Kuş dizisi ile zirveye çıkan bir popülerliğe kavuştu. Şimdilerde ise tv8’in Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle gündemde.

Genç Oyuncu, yaptığı her paylaşımla dikkatleri çekmeye devam ediyor. Bir süredir tatilde olan Demet Özdemir, şimdilerde İstanbul’a döndü ve dizisinin yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Oyuncu, aradan yıllar geçse de birlikte aynı dizide rol aldığı arkadaşını da unutmadığını yaptığı son paylaşımla gösterdi.

Demet Özdemir, Çilek Kokusu dizisinde birlikte kamera karşısına geçtiği Ekin Mert Daymaz’ın dizisinden bir sahneyi story’de yayınlayarak arkadaşına jest yaptı.  atv’nin Gençliğim Eyvah dizisinde oynayan Daymaz’a “Canım arkadaşım benim, şimdi denk geldim, ışığın hep parlasın” notunu yazdı.

İşte Demet Özdemir’in o paylaşımı:

Yıllar geçti ama unutmadı! Demet Özdemir'den Çilek Kokusu dizisindeki partnerine sürpriz jest! 7

Ekin Mert Daymaz, 2 Aralık 1990 Hollanda doğumlu bir oyuncu. İlk olarak 2014 yılında Not Defteri dizisiyle oyunculuk kariyerine başladı. Ardından Çilek Kokusu dizisinde Volkan karakterini oynadı ve daha sonra da Payitaht Abdülhamid’de rol aldı. Daymaz, bir sezondur ekranda yoktu. Şimdilerde atv’nin gençlik dizisi Gençliğim Eyvah’ın kadrosuna katıldı.