Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı’da Hande Erçel hatasına bakın, bir de Arıza’daki kaliteye!

Sen Çal Kapımı’da Hande Erçel hatasına bakın, bir de Arıza’daki kaliteye!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncuların dizilerde şarkı söylemesi, zaman zaman türkü okumaları veya dans etmeleri izleyiciler tarafından çok ilgi görür. Sen Çal Kapımı ve Arıza dizilerinde de bu hafta benzer sahneler var…

Hande Erçel ve Ayça Ayşin Turan karakterleri ile öne çıkacaklar… Fox TV’de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinde Eda’nın şarkı söylediği anlara tanıklık edeceksiniz. Yayınlanan fragman ile bu detay izleyicilere sunuldu. Ancak Erçel’in şarkıyı playback yapması, dublaj ile sesinin değiştirilmesine hayranları büyük tepki göstermişti.

Dizinin daha o sahnesi yayınlanmadı, Çarşamba günü izleyeceksiniz. Ancak fragmandaki görüntüler bile tepki gösterilmeye yetti. Sosyal medyada da bu durum çok konuşuldu. Arıza dizisinde ise tam tersi bir durum var. 25 Ekim Pazar günü yayınlanacak 7. bölümde Ayça Ayşin Turan şarkı söyleyecek.

Sen Çal Kapımı'da Hande Erçel hatasına bakın, bir de Arıza'daki kaliteye! 7

Halide karakterinde Turan’ın sesi ve sahne performansı bir harika…Sosyal medyada da iki ünlü oyuncu bu sahneler üzerinden karşılaştırıldı.

Sosyal medyada bir izleyici diyor ki, “Sen Çal Kapımı dizisinde Eda’ya yaptıkları playbackten sonra buraya geldim. Buram buram kalite kokuyor.”

Birçok izleyici de Hande Erçel’i böyle bir duruma düşürmeye ne gerek olduğunu sorguluyor. Ayça Ayşin Turan’ın sesi ve performansına yönelik ise övgü üstüne övgü var.

Sen Çal Kapımı dizisi ekibinin yapılan bu itirazlardan sonra kalite ve gerçekçilik konusunu daha iyi düşünmeleri gerekecektir.