Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı’da izleyici gerçek sandı ama hayal çıktı, senarist laf işitti!

Sen Çal Kapımı’da izleyici gerçek sandı ama hayal çıktı, senarist laf işitti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarının sevilen dizilerinden Sen Çal Kapımı, 30.bölümü ile dün akşam ekrandaki yerini aldı. Dizinin bu bölümünde Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin canlandırdığı Eda – Serkan ikilisi arasında yaşanan öpüşme anları ise tüm izleyicileri fazlasıyla şaşkına uğrattı.

Serkan, hafızasını kaybettikten sonra Eda’yı hatırlamıyordu. Selin ile de evlilik hazırlığında olan Serkan Bolat’ın Eda’yı hatırlaması için büyük çaba harcandı ama nafileydi… Fakat dizinin dün akşam yayınlanan 30.bölümünde Eda ve Serkan öpüşmesi yaşanınca tüm dizi hayranları, ikilinin yeniden birleşeceklerini düşündü.

Sen Çal Kapımı'da izleyici gerçek sandı ama hayal çıktı, senarist laf işitti! 1

Serkan’ın her şeyi hatırlamaya başladığı ve Eda’ya olan aşkını da bu öpücük ile gösterdiğini zanneden Sen Çal Kapımı hayranları, sonrasında bu sahnenin bir hayal ürünü olduğunu görünce de büyük üzüntü yaşadı.

Bu sahneyi görünce bir dizi hayranı, “Yemin ederim gerçek zannettim, bağırıyorum evde, annem ne oluyor diyor. Yapmayın bize böyle” diyerek sitemde bulundu. Birçok kişi de bu öpüşme sahnesine şaşkınlık içinde yoğun tepki verdiğini ve gerçek olmasını da çok arzu ettiklerini ifade ettiler.

“İzlerken kalbim çıktı sandım” diyen bir başka dizi hayranı ise çok heyecanlandığını ama hayal ürünü çıkınca da büyük moral bozukluğu yaşadığını ifade etti.

Senaristlere de gönderme vardı. “Ben buradan sadece senaristlere akıl istiyorum, çünkü baydı artık hatırlasın Serkan” diye yorum yazan hayranlar, artık senaryonun gidişatının sinirlerini bozduğunu ifade ettiler.