Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir’in ruhu kayboldu, tehlikenin farkında değiller!

Doğduğun Ev Kaderindir’in ruhu kayboldu, tehlikenin farkında değiller!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranlarında çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Doğduğun Ev Kaderindir’e neler oluyor? Dizinin milyonlarca hayranı endişeli… Zeynep karakterinin gittiği yol, yol değil. Ekranda bunu son haftalarda daha net görmekte olan dizi hayranları hikayenin gidişatından pek de memnun değil.

Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol ve Engin Öztürk üçlüsünün başrolünde yer aldığı dizide güçlü kadın imajı ile yükselen Zeynep karakteri, şimdi ise saçmalamaları ile dizi hayranlarını şoke ediyor.

Birçok dizi takipçisine göre Doğduğun Ev Kaderindir’in ruhu kayboldu. Bambaşka bir diziye dönüşüyor ve başrolde de Zeynep karakteri bu değişimi tetikliyor… Zeynep’in Mehdi’ye işlemediği bir cinayet için yardımcı olması, Barış’ı geren bir durum. Mehdi’nin ona yaptıklarından sonra Barış, Zeynep’in artık Mehdi’nin çekim alanından uzaklaşması gerektiğini düşünüyor.

Zeynep ise geçmişine yenilip, kendi geleceğini riske atan adımları peş peşe atmakta hiç de çekinmiyor. İşte bu durum da Zeynep’in imajının git gide izleyici gözünde bozulmasına yol açıyor ve dizinin ruhu da ortadan kaybolmaya başlıyor…

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 10 Şubat Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 31. bölümünde Zeynep, Barış’a öyle ağır bir laf söyledi ki, kavga da bile böylesi söylenmez.

Zeynep diyor ki, “Bu saten sonra Mehdi’nin kravatlısıyla da işim olmayacak.” Yani Zeynep, adeta Barış’a Mehdi’nin düzgün imajı olan hali olarak bakıyor. Yani ona karşı aslında çok da büyük hisler beslemiyor olmalı ki, bu tür bir düşünceye sahip olsun.

Mehdi’nin hapisten kurtulması için 500 bin TL lazım. Ama Mehdi, Barış’tan kendisi için böyle bir parayı almamasını istiyor. Olaylar çok farklı bir noktaya doğru ilerliyor.

Doğduğun Ev Kaderindir hayranlarının 31. bölüm fragmanını büyük bir şok içinde izlediklerini de belirtelim.

Sosyal medya ortamlarında dizinin hayranları Zeynep karakterini kıyasıya eleştirmeye başladı.

Mehdi’nin kravatlısı olarak Barış’ı tanımlayan Zeynep’e “Sen de Sakine’nin diplomalısısın” yanıtını veren dizinin hayranları, senaristlerin ne yapmaya çalıştığını da anlamadıklarını belirtiyorlar.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin son bölümlerinde Zeynep karakterine yönelik çok ciddi eleştiriler sosyal medyada yükselirken, senaristlerin bu durumun olumsuzluğunun farkına varamamış olması da şaşırtıcı.

Zira, Zeynep’e olan inanç ve destek azalırsa bu durum reytingleri de olumsuz etkileyecektir.

Doğduğun Ev Kaderindir'in ruhu kayboldu, tehlikenin farkında değiller! 8

Doğduğun Ev Kaderindir'in ruhu kayboldu, tehlikenin farkında değiller! 9