Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisinde reytingler düşünce ayrılık kaçınılmaz oldu!

Sen Çal Kapımı dizisinde reytingler düşünce ayrılık kaçınılmaz oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı’nın reytingleri düşmeye devam ediyor. Eda ve Serkan aşkının bir süredir yerinde yeller esiyor ve bu durum da izleyicileri fazlası ile olumsuz etkiliyor. Dizinin senaryosuna yönelik tepkiler de artıyor.

Sen Çal Kapımı dizisinin dün akşam yayınlanan 30. bölümünün reyting sonuçları da iyi gelmedi. AB grubunda 4’ün altına gerileyen dizi, total ve ABC1’de ise halen 4’lü oranları elde etmeyi başarmakta.Ancak düzenli bir şekilde dizide düşüş trendi son dönemin gerçeği…

Dün akşam AB’de günü 5. olarak tamamlayan dizi, totalde 9. sırada yer alırken, ABC1 grubunda ise günü 6. sırada tamamladı. Aslında ekrandaki birçok diziye göre Sen Çal Kapımı çok iyi dayandı. Ancak daha da iyi olmaması için bir neden yok. Zira bu yapım uzün süre 6-7 arası oranlarla ilerledi. Ancak sonrasında düşüş trendi başladı ve bu durum bir türlü tersine çevrilemedi.

Sen Çal Kapımı hayranları son haftalarda senaryodan dolayı çok ciddi tepki gösteriyordu. Sosyal medyaya da yansıyan bu tepkilerin ardından ayrılık yaşandı. Dizinin senaryo grubunda değişim için düğmeye basıldı ve yeni senaristler de belli oldu.

Duygu Tankaş ve Tunus Taşçı’nın gelecek haftadan itibaren dizinin senaryosunu yazacakları belirtiliyor. Yeni senaristlerden ise beklenti yüksek. Eda ile Serkan büyüsünün yok edildiği eleştirisi getiren dizi hayranları, yeni senaristlere bunu yeniden sağlamak için büyük iş düştüğünü düşünüyor.

Hikayenin 3. kişiler üzerinden ilerletilmesi durumundan da vazgeçilmesini bekleyen hayranlar, Eda ve Serkan’ın merkeze alınmasını ve aşkları üzerinden hayata dokunan bölümler beklediklerini belirtiyorlar.